Winactie: premièrekaarten van De Sneeuwkoningin 2 in pretpark Julianatoren

Sommige dingen zijn wel heel erg leuk om weg te geven! Zoals premièrekaarten ín een pretpark! Een dagje uit en daarbij ook nog als één van de eerste kijken naar een primeur. Op 27 september is namelijk de feestelijke première van De Sneeuwkoningin 2 (vanaf 1 oktober in de bioscoop) in pretpark Julianatoren.

sneeuwkoningin2

Het verhaal

De Sneeuwkoningin lijkt verslagen te zijn en de trollen vinden het heerlijk om eindelijk vrij te zijn. De trol Orm heeft een belangrijke rol gespeeld in de overwinning en vertelt daar graag in geuren en kleuren over. Het hele dorp ziet hem als een held. Dat smaakt naar meer, vindt Orm, en daarom worden zijn verhalen steeds sterker. Na verloop van tijd beweert hij zelfs dat hij hoogstpersoonlijk heeft afgerekend met de Sneeuwkoningin. Intussen is de werkelijkheid minder rooskleurig. Orm en zijn oma kunnen de huur van hun huisje niet meer betalen en worden door de huurbaas op straat gezet. Tot overmaat van ramp verdwijnt de prinses plotseling spoorloos. Haar vader belooft dat degene die zijn dochter veilig thuisbrengt met haar mag trouwen. Orm zet alles op het spel om de prinses te vinden en zo een rijk leven te kunnen leiden. Maar met zijn stoere gedoe brengt hij wel zijn vriendschap met Gerda in gevaar…

Winnen

Wat geven we weg? 4 kaarten voor de feestelijke première van De Sneeuwkoningin 2 in pretpark Julianatoren. Met deze kaarten heb je dus ook de hele dag gratis toegang tot het pretpark. Meedoen? Laat je gegevens achter hier op het winformulier en je bent in de running voor dit leuke uitje op 27 september aanstaande!

Previous ArticleNext Article

6 Comments

  1. Ik zou heel graag deze kaarten willen winnen voor mijn dochter van 4. Dit zou een fantastische dag voor haar worden want ze is nog nooit naar de bioscoop geweest en ook nog nooit naar de Julianatoren. Maar dat wilde ze dolgraag in de zomervakantie. Door de geboorte van haar zusje helaas niet van gekomen.

  2. Super leuk! De film maar in combinatie met julianatoren helemaal tof. In de zomervakantie bevallen v e mooie tweede dochter. Dochter van 4 heeft hier door minder leuke dingen kunnen doen. Deze prijs zou een superuitje zijn

  3. Ik wil het graag winnen om te verloten onder de kinderen op het kinderdagverblijf waar ik werk. Aangezien dit in Apeldoorn dichtbij de Juliana toren is weet ik zeker dat ik met deze kaarten een gezin heel blij kan maken!

  4. Voor een mooie, vrolijke, blije, sprookjesachtige nazomerse dag ! Wij gaan ervoor !

  5. Ik waan me met 4 kaarten voor de Sneeuwkoningin, graag in winterse sferen met ons gezin. Een premiere van de favoriete film van onze kids in combinatie met de Julianatoren, dat is een uitje als nooit te voren. Deze prIJS te winnen is dus een echte win-win situatie, winterse sferen, kijkplezier en sensatie……Kortom super COOL!

    (op het winformulier kon ik niet voor de actie “Sneeuwkoningin” kiezen, ik hoop dat ik hierdoor niet hoef te verliezen ;-))