Kerstcadeau: met je kleintje naar Brandweerman Sam!

Ook hier ligt er onder de kerstboom een gaaf cadeau, speciaal voor jullie! Namelijk 2×2 kaarten voor de theatervoorstelling van Brandweerman Sam! Op 29 December 2014 om 14:00 in Schouwburg Almere. Als je kans wilt maken op dit leuke kerstcadeau, moet je dus wel deze datum beschikbaar zijn en de mogelijkheid hebben om naar Schouwburg Almere te gaan.

Hoe doe je mee? Laat op het winformulier je volledige gegevens achter en het zou top zijn als je Voormijnkleintje.nl volgt op social media, FacebookTwitter en Instagram. Aanstaande zondag maak ik de twee winnaars al bekend.

Promobeeld_Brandweerman_sam_liggend

Brandweerman Sam Live!
Dit seizoen komt Brandweerman Sam, bekend van TV, naar het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin. Ook wordt iedereen uitgenodigd om als brandweerman verkleed te komen, en komt Brandweerman Sam na iedere voorstelling naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet!  Beleef dit spannende avontuur mee met Brandweerman Sam!

Previous ArticleNext Article