Winactie: Little Tikes reuze glijbaan t.w.v. € 119,99

Ja! Eindelijk kunnen we weer hele dagen buiten zitten terwijl de kleintjes spelen en ravotten. Niets is lekkerder dan kleine zwarte buitenspeel-toetjes en vies zijn tot op het bot.

Met de kleintjes is een tuin zonder het buitenspeelgoed van Little Tikes geen tuin voor kleintjes. Op z’n minst moet daar toch een piraten zand- en watertafel, een schildpad zandbak, een hobbelpaard of een reuze glijbaan te vinden zijn.

little-tikes-buitenspeelgoed

 

 • Piraten zand- en watertafel – €89,99
 • Schildpad zandbak – €49,99
 • Reuze glijbaan – €119,99
 • Cozy Coupe – €74,99
 • Hobbelpaard – €29,99

Buitenspelen is gezond voor kinderen en het zijn niet alleen de extra vitamine D die ze krijgen, het is ook goed voorde motorische vaardigheden.   Klimmen, klauteren, rennen springen, fietsen, lopen en spelen met water en zand.

Een Little Tikes reuze glijbaan winnen

In samenwerking met Little Tikes mogen wij de reuze glijbaan ter waarde van € 119,99 weggeven! Daar gaat je kleintje wel een aantal zomers plezier van beleven!

little-tikes-glijbaan

Hoe doe je mee?

– Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook

– Laat een reactie achter onder deze winactie met een geldig emailadres!

– Volgende week wordt er een winnaar getrokken.

 

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.

56 Comments

 1. Ja graag!! We hebben nu het kleine zusje van deze glijbaan in de tuin staan en wat zou het leuk zijn om weer een nieuwe uitdaging te hebben!

 2. Wow waanzinnige give away. Hier doen wij heel erg graag aan mee. We gaan volgende week onze tuin opknappen in onze vakantie. Helaas voor onze kleine man nog geen buitenspeelgoed. We zaten al naar die geweldige piraten watertafel te kijken. En een glijbaan natuurlijk ook want die mogen straks niet ontbreken hihi. En nu kunnen wij er gewoon 1 hier winnen. Echt onwijs gaaf. Nu maar duimen dat we deze super glijbaan een mooi thuis mogen geven. Zodat ons mannetje en zijn vriendjes en vriendinnetjes hier straks heerlijk vanaf kunnen glijden hihi.

 3. Doe super heel erg graag mee voor mijn kleine prinses.. Zou super zijn om deze zomer dit geweldig ding in de tuin te hebben staan..

 4. Wij zouden deze glijbaan heel graag winnen! Mijn dochter is in december een jaar geworden en we zijn bezig met de tuin op te knappen zodat ze deze zomer heerlijk kan spelen! Deze glijbaan past daar perfect bij!

 5. Zou hier super goed uitkomen. Sinds kort alles betegeld en een glijbaan zouDen de meiden top vinden.

 6. Heel graag willen we deze glijbaan in onze tuin hebben!

 7. het leukste en mooiste kado wat ik voor kleindochter lise zou kunnen bedenken

 8. Heeeeel graag voor oma in de tuin, aangezien ze daar elke week is omdat oma dan moet/wil oppassen 🙂 en oma zichzelf altijd opzij zet voor anderen… en ze zooooo geniet van haar spelende kleindochter!

 9. Super leuke actie!! Voor mijn 2 meiden zou dit n fantastische aanwinst in de tuin zijn! Lekker glijden…!!!

 10. Oooh wat zou dit een leuk cadeau zijn voor onze lieve Abel en Mees! Deze twee boefjes vinden glijbanen prachtig :)!

 11. Super leuke actie! Dat zou fantastisch zijn voor onze meisjes. Wat een plezier zouden ze hiermee hebben. Heerlijk glijden en genieten in de tuin samen met deze mooie glijbaan.

 12. Ik doe heel graag mee! We hebben de piratentafel en dit zou ideaal zijn voor de kindjes 🙂 Duimen maar!

 13. Wauw dat zou superleuk zijn voor mijn zoontje van 2 🙂 🙂 hij is dol op glijbanen.

 14. Die lijkt me gaaf voor in onze tuin! Kunnen de meiden én de buurkindjes lekker spelen!!

 15. Wauw superleuk! Dochterlief vind glijbanen sinds kort helemaal geweldig. Zou leuk zijn om er zelf een in de tuin te hebben!

 16. Onze dochter Yara zou dit fantastisch vinden. Ze geniet ook al zo van haar watertafel. Maar van de glijbaan kan ze ook genieten met wat minder weer.

 17. Onze tuin wordt nog opgeknapt maar we hopen dat deze over twee weken klaar is en dan zou deze glijbaan geweldig zijn op ons nieuwe gras 🙂

 18. Ik doe graag mee voor vele kleintjes bij de gastouderopvang. Leuk zeg!

 19. We love little tikes. Er staat hier al een mooi speelhuis maar helaas hebben we geen glijbaan. Die wij doen graag mee met deze super actie!

 20. Ik zou graag de reuzenglijbaan winnen voor mijn mannetje van bijna 3. De kleine wordt nu echt te klein

 21. Oh wat een gave actie. Wij hebben nu een mini glijbaan maar daarvoor wordt mijn zoontje eigenlijk al te groot. Hier zou hij heel blij van worden want hij zit meer op de glijbaan dan dat hij wat anders doet. Weer of geen weer dat maakt hem niet uit.

 22. Jaaa, heel graag voor onze mooie meid. Die gek is op buitenspelen en glijbanen !

 23. Laat mijn zoontje nou net vanochtend gezegd hebben dat hij een grote glijbaan in de tuin zou willen!. Dus natuurlijk ga ik dan meedoen met deze actie om er een te winnen voor mijn schat!

 24. Wat heerlijk vermaak om een glijbaan op het gras te kunnen plaatsen.

 25. Een nieuwe glijbaan zou héél goed van pas komen! De oude glijbaan is iets wat te klein.

 26. Wij zouden graag deze glijbaan willen winnen voor onze 4 kleintjes. Het zou een succes voor ze zijn!

 27. Heel graag! We hebben nu een lage staan maar de oudste is 4 en die heeft er geen uitdaging meer aan, de jongste is gisteren 1 jaar oud geworden, dit zou gewoon erg leuk zijn 😀

 28. Yeah, mijn kids willen heel graag een glijbaan in de tuin! Zou fantastisch zijn als we deze zouden winnen!

 29. Super gaaf!!!! Ik heb geen Facebook, maar wel een groot Fan van glijbanen die zich hier geweldig mee zou vermaken! En het buurmeisje vast ook…. En haar kleine zusje wanneer ze wat groter wordt! Tijdloos vermaak 😀

 30. Dit zou toch geweldig zijn,zoveel speelplezier in je eigen achtertuin.Helemaal te gek.

 31. Zou heel leuk zijn voor mijn dochtertje Laura ! Met dit leuke weer zou dit goed van pas komen !

 32. Oh ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje die binnenkort 2 jaar wordt ! Aangezien ze gek is op klimmen en glijden lijkt dit alvast een mooi (extra) cadeau !! <3

 33. Geweldig! Deze glijbaan laat ik eindigen in het zwembadje! Super!! Jammer dat ik er niet op kan 🙂

 34. Dat zou GEWELDIG zijn niet alleen voor mn eigen meisje maar voor alle kindjes hier in de buurt dan zal het 1groot feest zijn hier in de tuin want in de buurt is er niet echt een speeltuin

 35. Te gekke actie, zo leuk voor het gezinnetje van mijn dochter, leuk voor in de tuin, dan kunnen
  alle buurkinderen ook gezellig op de glijbaan meegenieten!

 36. Ohhh jaaaa wat zouden mijn dochertjes daar blij mee zijn zeg!! Dan kan er eindelijk thuis gegleden worden en niet alleen.in de speeltuin of het kdv! Noa gaat het liefste elke dag naar het kdv zodat ze daar met haar vriendjes en vriendinnetjes kan glijden.. niks is leuker als dat iedereen dat gezellig hier zou kunnen komen doen!! 🙂

 37. Wat een leuke actie! Daar zou mijn dochter van 3 veel plezier van hebben. Mijn zoon volgend jaar pas die is net 4 maand.

  En wij weten daar zeker een goed plekje voor in onze tuin!

 38. Wow!! Fantastisch helemaal leukleuk heelheel erg gaaf dat wordt een speel feest voor mijn 3 kindjes! De zomer is begonnen en er is niet niks in de buurt om heerlijk te spelen zonder hondenpoep! Wij hebben een tuin maar geen tuin speelgoed dit zo echt droomwens zijn van alle 3 me kindjes. Doe heelheel graag mee!

 39. Wow! Wat is er nu mooier als dat ik mijn kindjes in de tuin kan laten spelen. Dat zou hier een groot feest zijn. Helaas zit ik in de wsnp en kan ik dit fantastische buitenspeelgoed niet aanschaffen voor mijn dierbare kindjes! Waar ik als papa erg verdrietig van wordt. Daarom waag ik uit grond van me hart deze kans. Duim ervoor

 40. Super!! Heel graag voor onze 4 jongens! Net een nieuwe kindvriendelijke tuin aangelegd maar een glijbaan ontbreekt….En wat is er met dit weer nou leuker dan een zwembad neerzetten waar een glijbaan in eindigt, tjonge wat een pret zullen onze kanjers ervan hebben!! Ik duim ervoor

 41. Super gaaf! Ik doe graag mee voor mijn meiden!

 42. Bas is altijd aan het genieten, wanneer hij van de glijbaan af mag “schieten”. Hij gaat achter elkaar wel 20 keer, hop…weer naar beneden en nog veel meer. Daarom hoop ik dat hij deze glijbaan mag winnen, dan kan de zomer pas echt beginnen. Want een glijbaan in je tuin is veel lol en plezier, en uiteraard ontzettend lang vertier !

 43. Heel graag een kans voor ons zoontje! Zou te gek zijn om bij zijn oma te kunnen neerzetten, gezien we zelf op een appartementje wonen. Dus dolgraag een kans!

 44. Ik doe graag mee voor onze kleinzoon wat zou die hier van kunnen genieten!

 45. Wij zijn dol op het speelgoed van little tikes. Deze glijbaan is super! Ik doe graag mee voor mijn 2 Kindjes.

 46. Wat gaaf! Ik doe graag mee voor mijn zoontje xavi 🙂 hij is net 3 en we hebben een mini glijbaantje in de tuin waar hij gek op is maar eigenlijk niet meer vanaf kan omdat hij te groot is! Duimen voor een nieuwe deze zomer !!

 47. Aan Voor mijn kleintje ism Little Tikes,

  Mijn dochters van 3 en 6 zijn toe aan een nieuwe glijbaan-uitdaging. Nu maken ze nog gebruik van onze huidig glijbaantje. Maar die wordt te klein en bergt ook niet makkelijk op.

  Ook doe ik mee voor mijn gastkinderen, want ook zij verdienen het!!! En o ja, de buurjongetjes en meisjes mogen ook glijden natuurlijk. We gaan er intensief gebruik van maken.

  Of we gooien er een kleed over hebben we een prachtige hut. En in de winter ruimt het makkelijk op. Dat vind ik echt ideaal!

 48. Wiieeeuuuuw! wat leuk zo’n nieuwe glijbaan! Ze zijn hier trouwens het kleine glijbaantje serieus aan het ontgroeien!

 49. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje! We hebben nu een kleine glijbaan, deze grote glijbaan kan ze nog jaren meespelen.