Winactie: 4 kaarten voor Buurman & Buurman worden beroemd

Ik ben voor mijn gevoel nog bezig om het zand uit mijn bilnaad te kloppen, maar ondertussen staat de herfstvakantie alweer voor de deur. En dan rijst de grote vraag altijd weer, wat gaan we doen in de herfstvakantie?

1. uitslapen!

2. leuke dingen!

Iets wat ik altijd leuk vind, is om met de kinderen een theatervoorstelling te bezoeken. Eerder dit jaar bezochten wij al Buurman & Buurman en het komische koppel zet het theater nog steeds op z’n kop met hun klunzige karweitjes. Binnen no time hebben Buurman & Buurman de hele zaal aan het lachen.

Winnen

Wij mogen 4 kaarten weggeven voor de voorstelling van 18 oktober om 16:00 uur in Oude Luxor Rotterdam. Wil je kans maken op deze kaarten, laat hieronder dan een reactie achter en wie weet zitten jij en je kleintjes 18 oktober te lachen, gieren en brullen bij Buurman & Buurman. 

“A-je-to!”

Winnaar: Joyce & Daniella
Previous ArticleNext Article

8 Comments

 1. Jaaaaa mijn dochter is fan van buurman en buurman. We hebben laatst zelfs speciaal pannenkoeken gegeten voor een pop van buurman en buurman. (Pannenkoekenactie op dit moment)
  Dus ja we maken graag kans op kaarten!

 2. Leuk!!! Mijn dochter van 6 is groot fan van buurman en buurman en de kleinste slurf wordt hier ook mee aangestoken! Dit zouden ze geweldig vinden!

 3. Ja superleuk voor mij zoontje en zijn vriendje ( en buurjongen)…worden ook buurman en buurman genoemd! En allebei grote fan!

 4. Oooooo leuk! Wij houden van buurman en buurman. De bioscoopfilm was ook een groot succes

 5. Dit zou ontzettend leuk zijn voor onze 2 buurman & buurman fans.
  Onze zoons zijn er helemaal weg van en doen de 2 (iets wat onhandige) klussers graag na.
  A je to!!