Winactie: Dora en Paw Patrol

Wie haar niet kent, heeft de afgelopen jaren onder een steen geleefd, of heeft geen kleintjes, kan ook. Maar de meeste van ons kennen dit tweetalig opgevoede meisje en haar aap van achter en van voren. Ook hier in huis is Dora nog steeds populair, zelfs de zesjarige kijkt zo nu en dan nog met veel plezier mee naar de avonturen van Dora.

In oktober verscheen er weer een nieuwe DVD – Dora’s Magische logeerpartijtje. Hierin gaan Dora met Diego en Boots naar een logeerpartijtje in het museum, waar ze een kunstig en koninklijk avontuur beleven. Zoals gewoonlijk leert deze interactieve serie spelenderwijs Engelse woordjes aan de kijkers.

dora-magical-sleepover-dvd-2d

Een iets minder bekende, maar minstens net zo leuke serie, is Paw Patrol.  Paw Patrol is net als Dora een avontuurlijke kinderserie. Deze gaat over zes stoere pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Voor het puppyteam is er geen klus te groot en geen pup te klein! Een kinderserie met actie, goed teamwerk, helden, coole gadgets, voertuigen én leuke grapjes. Sinds deze maand verschenen de avonturen van Paw Patrol op DVD.

PawPatrow

Winnen
Van beide DVD’s geef ik twee exemplaren weg. Leuk cadeautje voor in de zak of onder de boom straks! Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook, Twitter en/of Instagram en laat mij op het winformulier weten welke DVD jouw voorkeur heeft.

Previous ArticleNext Article

11 Comments

 1. Onze Lizzie vindt Dora geweldig, dus ik zou graag deze dvd voor haar willen winnen.

 2. Moeilijke keuze, maar Dora vindt onze Isis het allerleukst. Ze denkt dat de tv een grote tablet is en drukt op de tv op de juiste paden en spreekt de woorden al goed na voor een 2 jarige. Kom maar op met Dora voor in haar rugzak rugzak, of ja haar sinterklaaszak sinterklaaszak!

 3. Mijn meisje is echt een superrrrrr Dora fan alles in haar kamer is Dora van de kleding schoenen gordijnen tot lamp dekbedovertrek en kleedje op de vloer Pyjama speldjes zelfs tandpasta 😉 je kan het zo gek niet bedenken of er staat Dora op.
  Deze nieuwe dvd gaat ze dus zeker GIGA GAAF vinden

 4. Wat leuk zeg!!! Wij hebben bijna alle dvd’s al van Dora. dan wel niet ogrineeel hihi. Ik doe graag mee voor de leuke dvd van paw patrols. Zal mijn kleintje hier graag mee verrassen, en natuurlijk volg ik je op bloglovin en facebook!
  fijne dag groetjes ilse

 5. Onze dochter van 4 is gek op dora en paw patrol maar weet zeker als ze moet kiezen dan kiest ze voor de hondjes die zo stoer zijn volgens haar.

 6. Lastig want zoonlief kijkt beide erg graag. Maar aangezien we nu in de fase bijna 5 en ‘vet cool’ zijn beland denk ik dat Paw Control zeer in de smaak zal vallen. Of dat dan in de zak van Sinterklaas, onder de kerstboom of met zijn verjaardag is! 🙂

 7. Wat zou dit ontzettend leuk zijn voor mijn kleine jongen zeg 😉 hij zou echt heel blij en dankbaar zijn voor de DVD Paw Patrol’ik doe hier graag voor mee.

 8. Ik loot graag mee voor mijn kleinzoontje voor de DVD Paw Patrol, dat heeft hij bij zijn klasgenootje gekeken en vond dat zo leuk. Ik waag graag een kansje.