Schoonheid komt van binnenuit

De modellencarrière van Doutzen Kroes zit sinds ze kinderen heeft helemaal in de lift. Ze scoort het ene contract na het andere en dat vindt ze logisch. Aan een Amerikaans magazine vertelt ze dat ze gelooft dat echte schoonheid van binnenuit komt. Als je gelukkig bent, straal je dat uit. En sinds ze een gezin heeft, is ze nog gelukkiger.

Nu kan ik me er wel in vinden dat schoonheid van binnenuit komt.

Maar, lieve Doutzen, als de wallen, over mijn extra buikvel heen, tot op mijn knieën hangen, ik blij moet zijn om ’s morgens mijn haar te kunnen kammen, zonder dat ik twee kleintjes van elkaar af moet plukken omdat ze voor de zoveelste keer elkaar in de haren vliegen, ik geen drie uur schoon kan blijven, meestal red ik het niet eens tot na het ontbijt, want dan heeft de minipeuter haar smeerkaas handen aan mijn knieën afgeveegd, ik regelmatig een blauw oog, een tand door m’n lip, of ergens anders getroffen wordt door een peuter die denkt dat hij Spiderman is, of een andere superheld, of gewoon wil stoeien en ik ook nog regelmatig grijze haren krijg van mijn zesjarige…

Dan moet ik zeggen, mooie Doutzen, dat die schoonheid niet bij iedereen helemaal aan de buitenkant tot z’n recht komt, want ik hou echt zielsveel van mijn kleintjes en ik ben ook best gelukkig.

Maar, eerlijk is eerlijk, door het moederschap zijn mijn prioriteiten ook flink veranderd. Doutzen haar dagelijkse fitnessregime schiet er nogal eens bij in omdat ze liever bij haar kinderen is. En ik ben juist gaan hardlopen, om zo nu en dan eens even geen gekrijs aan mijn kop te horen. “Als ik geen zin heb gooi ik alles om en blijf  ik bij mijn baby.” aldus Doutzen. En als ik geen zin heb, gooi ik ook alles om en bel ik oma, of ze alsjeblieft die kleintjes wil komen halen. En zo hebben Doutzen en ik al met al best veel met elkaar gemeen. 😉

Previous ArticleNext Article

6 Comments

  1. Hahahaha. Leuk geschreven. Ik ben rond dezelfde tijd als Doutzen bevallen. Maar ik denk dat zij dan toch een stuk meer schoonheid heeft van binnen… want ik heb nog een buikje. Mijn haar ziet er niet uit. Ik pas mijn oude kleding niet meer. Heb geen tijd voor make-up. Loop met kwijlvlekken door de supermarkt. En ik scoor geen modellencontracten. Maar ik kan altijd bij mijn kindje zijn en zij zal wat vaker van huis zijn. Al geloof ik best dat ze een leuke moeder is.

  2. Pingback: Oh. Wauw.