Minipeuter in lief! lifestyle

Dat waren gisterochtend opeens hele andere temperaturen dan dat wij de laatste tijd gewend waren. We vielen zo met onze neus in de herfst, zullen we maar zeggen. Gelukkig ben ik daar op voorbereid. Herhaal, mijn kleintjes zijn daar op voorbereid. Hun wintergarderobe ligt er namelijk helemaal klaar voor om gedragen te worden.

Superleuk setje

Voor mijn minipeuter heb ik een superleuk setje van het welbekende lief! lifestyle. De wintercollectie is verdeeld in een paar vrolijke thema’s; dierenliefhebbers, avonturiers, rocksterren en iedereen die van hartjes houdt! Tot de laatste categorie behoren wij. Ik koos voor de grof gebreide trui met groot roze hart. Lekker warm voor de winter en we zijn op dol op hartjes. Ook zijn we dol op strikjes, deze zitten heel subtiel op de achterkant van het bijpassende roze broekje. Op de site is vermeld dat het broekje een recht model heeft, maar persoonlijk vind ik het broekje meer ‘skinny’ vallen. Het broekje sluit mooi aan om de beentjes en om de heupen. Mijn minipeuter draagt hier maat 86, valt dus ook qua lengte mooi op maat.
De trui heeft ze een maatje groter, om de één of andere reden hebben alle drie mijn kleintjes deze verhouding; lang bovenlichaam en korte beentjes. Als je dat eenmaal weet, is dat ook geen probleem.

Minipeuter in Lief

De wintercollectie van lief! lifestyle bestaat uit nog veel meer vrolijke en stoere items. De kleding is verkrijgbaar tot en met maat 104. Ook zijn er gave winterjassen verkrijgbaar tot en met maat 128.

setje van Lief!

Kijk in de webshop voor de gehele collectie baby-en kindermode van lief! lifestyle.

Pin It
Previous ArticleNext Article

1 Comment