De leukste cadeaus voor de man

‘Mam, komen er bij ons ook cadeautjes onder de kerstboom?’ De man en ik kijken elkaar aan met een blik van, daar gaat onze bankrekening weer. ‘Wie weet’, is het voorzichtige antwoord. Cadeautjes onder de kerstboom zijn natuurlijk superleuk, maar de kinderen zijn al gruwelijk verwend door ‘Sinterklaas’. Persoonlijk vind ik dat wij, papa en mama wel een keer aan de beurt zijn voor een mooi cadeau. En wat dacht je van opa en oma? De zoektocht naar de leukste cadeaus voor opa en oma, heb ik vorig jaar al eens gedaan. Dit keer is de man aan de beurt. Wat staat er op zijn wensenlijstje? Hier een paar ideeën voor een speciaal cadeau voor hem. 

Voor de tijdloze man, een horloge

Persoonlijk vind ik een horloge altijd nog prachtig staan om de pols van een man. Toch is het bij horloges ook een kwestie van smaak. Mega modern is natuurlijk een smartwatch, maar erg origineel is het niet als je het mij vraagt. Ik kies liever voor een tijdloos horloge voor de man, zoals de horloges van het Zwitserse merk ‘Tissot. Via Chrono24 kun je deze horloges nieuw, maar ook tweedehands bestellen.

Voor de reislustige man, een stoere wereldkaart

Ik heb niet alleen een reislustige man, mijn hele gezin is reislustig. We zijn dan ook al een tijdje op zoek naar een gave wereldkaart voor op de muur. Toch vind ik het nog vrij lastig om daar een keuze in te maken, want er zijn zoveel mogelijkheden. Een stoere houten wereldkaart, één van kurk waar je punaises in kunt prikken of misschien een kras-wereldkaart. Daar kunnen we wegkrassen waar we allemaal al geweest zijn. Misschien moet ik deze kerst toch maar eens de knoop doorhakken en dit leuke cadeau idee aan de man geven.

Voor de gadget-man, de nieuwste gadgets

Mijn man is ook dol op gadgets. Eén van de nieuwste gadgets die er te krijgen zijn en mijn man nog niet heeft, is een VR bril. Bijvoorbeeld de VR SHINECON Virtual Reality bril, waarmee hij de hoofdpersoon in zijn eigen fantasiewereld speelt, via de Samsung Galaxy A7 2018. Wat ook helemaal hot is in de gadget wereld, een Google-assistent, hoewel mijn man zich daar recentelijk nog huiverig over uitsprak. Hij moest er niet aan denken dat er continu iemand met je mee luistert in huis.

Cadeau voor mannen die alles al hebben

En dan zijn er ook nog mannen die geen wensen hebben. Of alles al hebben, een huis, auto, kind(eren) en hond. Wat geef je aan zo’n man? Zo’n man wordt gelukkig van een beleving. Een beleving met het gezin. Ik zit er zelf aan te denken om tickets te kopen voor de musical ‘The Lion King‘. De kinderen zullen dat fantastisch vinden en wijzelf stiekem ook.


Afbeelding: Dima Sidelnikov/Shutterstock

Previous ArticleNext Article