De leukste cadeaus voor opa en oma

cadeau opa en oma

De kinderen hebben meterslange verlanglijstjes, ze weten precies wat ze willen. Nou ja, voor een moment dan, het volgende moment willen ze weer iets compleet anders. Er is voor de ouder Sinterklaas en de Kerstman in ieder geval genoeg keuze waar ze het kleine kroost mee kunnen verwennen. De grootste strubbeling zit hem vaak in, ‘wat leggen we voor opa en oma onder de kerstboom?’ Wat is nou een leuk cadeau voor mensen die vaak alles al hebben en al gelukkig worden van de glimlach van hun kleinkind? En nee, daar houden we het niet bij, want ook opa en oma verdienen een mooi cadeau! En daarom vandaag drie leuke cadeautips voor opa en oma. 

1. Een cadeau met foto

webprint fotocadeau

Met stip op één, is natuurlijk een persoonlijk cadeau met een afbeelding van hun geliefden. Opa’s en oma’s worden nu eenmaal gelukkig van het zien van de blije koppies van hun kleinkinderen en ja, ook van hun eigen kinderen. En nu hoef je niet ieder jaar een nieuw canvas te laten drukken, bij smartphoto.nl heb je nog veel meer persoonlijke cadeaus met foto. Ik weet zeker dat opa en oma blij worden van een agenda of kalender vol met foto’s van belevenissen samen met de kleinkinderen. Of voor alle opa’s en oma’s die met de tijd mee willen en hun kalender en agenda op de telefoon beheren, kun je een tablet- of telefoonhoes met foto laten maken. Wat je ook kiest, een cadeau met foto is áltijd goed!

2. Spelletjes

Spelletjes spelen doen mijn kinderen vooral bij opa en oma. Ik weet niet waar ze het geduld vandaan halen, maar de opa en oma van mijn kleintjes zijn dol op het spelen van een spelletje met hun kleinkinderen. Leren dammen en schaken? Dat doe je bij opa en oma. Een potje ‘Mens erger je niet?’ Dat is alleen leuk bij opa en oma… De laatste aanrader is volgens oma het spel “regenwormen“. Kortom, van spelletjes worden ze blij en die zijn dus een perfect cadeau voor opa en oma.

3. Een belevenis

En soms willen opa en oma alleen maar lekker genieten van de rust! Geef ze eens ongelijk. Daarom is de Hotelgift ook een geweldig cadeau voor opa en oma. Met een hotelbon kunnen ze zelf een hotel kiezen en er heerlijk op uit gaan. Met z’n tweetjes, genieten van elkaar en vooral van de rust.

Afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Pingback: Oppas oma en opa: praktisch en fijn, maar het blijft toch oppassen...