9 redenen om van het afgelopen jaar een fotoboek te maken

ervaringen onsfotoboek

Het feit dat ik al jaren achterloop met het maken van fotoboeken, weerhield me niet om een fotoboek van het afgelopen jaar te maken. Heel simpel, 2020 is een bijzonder jaar. Maar daarnaast heb ik nu ook ervaren dat het maken van een album bij OnsFotoboek zo ontzettend eenvoudig is, dat ‘geen tijd’ of ’te duur’ geen excuus meer is. Het zou dus zomaar kunnen dat ik vanaf nu de afgelopen jaren ook maar eens bij ga werken… Maar eerst geef ik je 9 redenen om van het afgelopen jaar een fotoboek te maken! 

1. Omdat je bij OnsFotoboek, een fotoboek in een fluitje van een cent maakt

Bij OnsFotoboek hoef je niet allemaal toeters en bellen uit de kast te trekken om een fotoboek te maken. Ik heb dus zelf ervaren dat het echt heel simpel is. In 6 stappen heb je een eigen fotoboek op je telefoon gemaakt! Dat is wat het onder andere zo makkelijk maakt, vrijwel alle foto’s staan namelijk al op je telefoon.

Je download als eerste de app van OnsFotoboek. Wanneer die erop staat, kun je meteen beginnen met uploaden, minimaal 30 foto’s voor een album en maximaal 140. Waar je even rekening mee moet houden, is dat de afbeeldingen een vaste verhouding nodig hebben. Wanneer de afbeelding een onjuiste verhouding heeft, kun je dit heel gemakkelijk aanpassen. Vervolgens voeg je eventueel een tekst aan de afbeeldingen toe, een titel en een subtitel van je fotoboek. En je kunt ook nog een achtergrondkleur, een patroon en een rand om je foto’s kiezen. Als laatste kies je voor een indeling en het fotoboek is klaar om te bestellen. De keuze klinkt misschien beperkt en allemaal vrij eenvoudig, maar dat maakt het maken van dit fotoboek ook een fluitje van een cent.

2. Een fotoboek omdat het afgelopen jaar een rollercoaster van emoties was

2020 fotoboek review

Tijdens het ouderschap kom je weleens in een rollercoaster terecht, maar het ritje was zelden zo heftig als het afgelopen jaar. Een acute lockdown waarbij de kinderen thuis moesten werken. De hele wereld stond op z’n kop en niemand wist wanneer de volgende looping zou komen.

3. Zodat je samen het jaar kan doornemen aan de hand van foto’s

Een fotoboek is een ideaal middel om al die ritjes in de rollercoaster, nog eens met elkaar te bespreken. Het zal je verbazen hoeveel ze alweer ‘vergeten waren’. Maar herinneringen komen weer boven wanneer je aan het einde van het jaar, samen met de kinderen de foto’s terugkijkt.

4. Omdat verjaardagsfeestjes nog nooit zo intiem waren

ervaringen ONsFotoboek

Ondanks dat er geen woonkamers gevuld werden, waren verjaardagen nog nooit zo intiem. Gasten kwamen om de beurt en tot onze grote verbazing had dat een positief effect. Want in plaats van rondrennen met dienbladen vol hapjes en drankjes, hadden we nu echt de tijd voor iedereen.

5. Omdat we op zomervakantie gingen!

Tot zo’n drie weken voordat de zomervakantie begon, was ik ervan overtuigd dat het een jaartje thuisblijven zou worden. Persoonlijk vond ik dat helemaal geen probleem, maar toen konden we opeens wél op vakantie! Spannend en echt een hele belevenis in coronatijd en dat is zeker een plekje in een fotoboek waard.

6. Dat we erachter kwamen dat Nederland eigenlijk best mooi is

review OnsFotoboek

Nou ja, eigenlijk wisten we dat natuurlijk al, maar toch was het afgelopen jaar hét moment om toerist in eigen land te spelen. Met de kinderen naar een toeristenvrije Zaanse Schans of naar Amsterdam. Hoe vaak zal dat nog gebeuren?

7. Omdat uitjes nog nooit zo speciaal waren

Ik geef toe, mijn kinderen hebben al zoveel gezien en zoveel uitjes beleefd, dat een speciaal uitje soms nog lastig te verzinnen was. Maar het afgelopen jaar was ieder uitje welkom en speciaal! Zo gingen wij afgelopen zomer naar de Efteling, wauw!

8. Omdat we de kleine dingen weer gingen waarderen

En dat is het mooiste geschenk van het afgelopen jaar. We leerden weer wat écht belangrijk is. Samen kunnen zijn zonder elkaar af te maken, gezondheid en kleine geluk momentjes, zoals een mini bieb in de voortuin. Noem het allemaal maar klein, maar mijn waardering is groot.

9. Omdat je met onze kortingscode maar liefst 50% korting ontvangt

Naast alle bovenstaande redenen is dit het laatste zetje in de rug om een fotoboek van het afgelopen jaar te maken. Je ontvangt namelijk met deze kortingscode 50% korting bij OnsFotoboek! Daarmee maak je een fotoboek voor slechts €7,50 inclusief bezorging.

Kortingscode: VoorMijnKleintje

Daarnaast is er ook nog een ontzettend leuke actie voor ouders van basisschoolleerlingen. Zeker nu we als ouders bijna niet meer op school komen, zijn de foto’s die de leerkracht maakt, nog belangrijker. En hoe leuk is het om daar een fotoboek van te maken! Ouders kunnen het fotoboek bestellen voor € 15,00 (inclusief verzendkosten) en doneren met hun aankoop direct € 2,50 aan de school en € 2,50 aan KiKa. Voor meer info kijk je hier. Super actie toch?

Previous ArticleNext Article