Liebster Award

Ik ben genomineerd voor de Liebster Award! De wat? De Liebster Award! Oke, ik moest ook even googelen want ik ben niet zo thuis in de ‘blogger awards’. Wat blijkt? Het is een virtuele award om de persoon achter de blog beter te leren kennen. Nou, wie mij al langer volgt, kent mij inmiddels wel, maar om als nieuwe bezoeker nou ruim twee jaar terug te gaan lezen… Nee, dat is niet haalbaar. Dus vooruit, ik doe mee aan de Liebster Award. Ja, je krijgt niet zomaar een Award, je moet er wel wat vragen voor invullen.

Genomineerd worden

Bij wie komt de nominatie vandaan? Monique, blogger van MOONOLOOG, heeft mij genomineerd en heeft dus ook de vragen bedacht. Dank je wel Monique! Leuk dat je mij beter wilt leren kennen.

De Liebster Award vragenlijst

1. Wat zou je doen met een miljoen?
Waarschijnlijk veel te snel opmaken. Maar ik heb een man die daar een halt op zet en er verstandig mee om zou gaan. Dus dat wordt in ieder geval de hypotheek aflossen. Overige geld op een bankrekening zetten en rustig nadenken wat te doen. Maar een mooi reisje met mijn gezin zal ik er ook zeker doordrukken en een keer flink ongegeneerd shoppen ook!

2. Wat is je favoriete moment van de dag (ochtend/middag/avond) en waarom?
Avond! Ik ben echt een avondmens, ik kom rond een uur of zes pas echt tot leven. Best wel lullig eigenlijk voor mijn kleintjes, die de hele dag met mij opgescheept zitten.

3. Wat vind je het leukste aan bloggen en wat het minst leuke?
Het leukste zijn de mensen die ik heb leren kennen. En bloggen is heel verslavend, wat er ook weer het minst leuke aan kan zijn.

4. Met welke eigenschap van jezelf ben je het meest blij?
Ik ben heel nuchter en flexibel. Erg handig in het leven.

5. Het fijnste moment met je kindje?
Ik ben gek op knuffelen met mijn kleintjes. Naarmate ze ouder worden, willen ze dat minder. Erg jammer, maar dan geniet je weer extra van de knuffels die je zo af en toe nog krijgt.

6. Je lievelingsseizoen?
Elk seizoen heeft z’n charmes. Als ik in mijn bed lig vind ik het heerlijk als het regent en waait. In december vind ik het geweldig als er een dik pak sneeuw ligt en in februari kan ik niet wachten op het voorjaarszonnetje. Maar de zomer vind ik toch het lekkerst met als voorwaarden dat het niet regent en een graad of 27 is.

7. Hoeveel kinderen zou je willen?
In mijn hart is er plek voor tien. Maar mijn hoofd en huis zijn vol.

8. Wat doe je het liefst als je tijd voor jezelf hebt?
Winkelen zonder de kleintjes. Wat is dat heerlijk!

9. Nooit meer chocolade of elke dag pizza?
Oef, ik vind pizza lekker, maar van elke dag pizza zou ik kotsmisselijk worden. Dus dat sla ik over. Dan maar nooit meer chocola.

10. Hoe zie je jezelf over 10 jaar?
Als een moeder van pubers van 16, 13 en 12. En God mag weten of ik een goede basis heb gelegd om de puberteit van mijn kleintjes een beetje gezellig door te komen… We zullen zien!

Twee bloggers nomineren voor het Liebster Award

En nu is het mijn beurt om twee bloggers te nomineren voor het Liebster Award en dat zijn Marlieke van LoveThat en Danielle van OhOhMama. Geen idee of jullie erop zitten te wachten, voel je dus ook vooral vrij om je Award te laten passeren. Mocht je het wel leuk vinden, hier zijn mijn vragen:

Mijn vragenlijst voor het Liebster Award

1. Wat is het meest geniale blog/artikel dat je geschreven hebt?
2. Over welk onderwerp zou je graag willen, maar durf je niet te schrijven?
3. Iemand biedt je 500.000 euro in ruil voor 10 jaar geen internet. Neem je dat aan?
4. Bloggen of Netflix kijken?
5. Met de man een weekend naar New York of met de kinderen twee weken naar een kinderparadijs resort (in Turkije)?
6. Hoe oud ben je eigenlijk?
7. Ben je geworden wat je altijd al had willen worden?
8. Hou je van chocoladekoekjes?
9. Wanneer en waarom heb je voor het laatst gehuild?
10. Vind je bevallen leuk?

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.

3 Comments

  1. Bedankt Pauline, voor het beantwoorden van mijn vragen! Leuk om te lezen 🙂 En jij hebt ook een stel pittige vragen bedacht zeg! Succes aan de dames die je genomineerd hebt!

  2. Hi!

    Nou ja, zie nu pas je mij genomineerd hebt ( ik geef de schuld aan mijn vakantie in Frankrijk die ik nu aan het vieren ben ;-))

    Maar wat gezellig om de mens achter de blogger te leren kennen. Tenminste, ik vond jouw blog erg leuk. Dus ik neem de uitnodiging aan deze week. Heb ik in Frankrijk ook weer wat te doen ( begon mij al te vervelen).

    Groetjes,

    Danielle (OhOhMama.nl)