Miscommunicatie en moederdag

Ik pies in mijn broek als ik onderstaand filmpje van Roué Vermeer zie over miscommunicatie. Want, één ding moet  ik toegeven, soms vinden wij vrouwen dat de mannen alles maar moeten aanvoélen.

 

Wat zou het toch fijn zijn als onze mannen wat meer -uit zichzelf- huishoudelijke taken op zich nemen. Wat zou het toch fijn zijn dat het hele huishouden keurig op orde is, als je een weekendje weg bent geweest met vriendinnen. Wat zou het fijn zijn als de man ook eens spontaan een wc pot schoon zou maken. Wat zou het fijn zijn als de was in de wasmand -die naast de bank staat- opeens opgevouwen zou zijn. 

Maar mannen voelen dat blijkbaar niet aan, en het is tijd voor actie! Blijkbaar moeten we gewoon tegen ze praten.

Moederdag staat weer voor de deur en vanaf nu gaan we het anders aanpakken. We gaan dus iets zeggen, dan verwerken de mannen het en gaan het doen. Best simpel eigenlijk.

Afgelopen Moederdag heb ik een poging gewaagd. Wat blijkt, de opdracht wordt opgevolgd!

Onze waterkoker ging stuk en ik heb ruim van te voren aangegeven dat ik graag een nieuwe fluitketel wil. Niet een of ander simpel ding, nee de fluitketel van LE CREUSET. Gewoon omdat die mooi staat op mijn kookstel en ik al genoeg apparaten in de keuken heb staan. Als je dan toch spullen koopt, kan je er maar beter blij van worden.

Deze Moederdag ga ik voor het uitbreiden van mijn LE CREUSET spullen en ben ik helemaal verliefd op die mooie pannen. Kijk nou toch, dat is toch mooi. Ik word daar écht blij van. Ik mocht een kleine pan van 18 cm uitproberen. Om heel eerlijk te zijn baalde ik een klein beetje dat het niet een wat grotere variant was. Deze variant is voor een stoofschotel voor 5 personen misschien wat klein. Blij verrast ben ik dan ook als ik er achter kom dat ik deze pan elke dag gebruik. Elke dag word ik blij van dit kleine pannetje waar ik ‘gewoon’ een eitje in kook of de groente van die dag. Dit bewijst maar weer eens hoe simpel het geluksgevoel kan zijn.

LE-CREUSET

Dus meiden, willen we dat de zon elke dag gaat schijnen, zeg gewoon wat je wilt. Mannen voelen het blijkbaar niet aan. Daar ga ik… Lieverd, als je dit leest. Ik wil voor Moederdag dit pannetje, maar dan nog een slag groter en je koopt hem hier. 🙂

Naast het feit dat de LE CREUSET pannen gewoon heel mooi zijn nog een paar voordelen op een rij:

  • Geëmailleerd gietijzer houdt de warmte zeer goed vast en daardoor is het gebruik van hoge temperaturen zelden nodig
  • Gelijkmatige verdeling van de warmte van de bodem van de braad-/stoofpan tot aan het deksel.
  • Deksel sluit hermetisch af om een gelijkmatige warmte te behouden.
  • Knop in roestvrij staal die bestand is tegen eender welke oventemperatuur.
  • Handvatten speciaal ontworpen voor een goede grip.
  • Ultragladde binnenkant voor een gemakkelijk onderhoud
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
  • Uitzonderlijke duurzaamheid
  • Levenslange garantie
  • Én niet geheel onbelangrijk, ze zijn vaatwasser veilig.

 

 

 

Previous ArticleNext Article