Eerste loopschoentjes van Falcotto

Mijn minipeutertje wandelt inmiddels al bijna een jaar in het rond. Soms probeert ze zelfs wat te rennen en heel soms doet ze een poging om te springen. Ook klimmen en klauteren hoort bij de dagelijkse gang van zaken. Kortom die kleine voetjes van haar zijn druk in de weer en hebben al heel wat te verduren. Extra belangrijk dus om goede schoenen voor haar voetjes te hebben. Dit keer hebben we de eerste loopschoentjes van Falcotto.

Ook al kan ze al een tijdje goed lopen, de flexibele zool van de Falcotto schoentjes zijn nog steeds erg prettig. Ik heb me laten vertellen dat je kleintje zijn of haar voetje goed moet leren afrollen. Dus binnen zoveel mogelijk op blote voetjes of sokjes en buiten op een flexibele zool. De schoentjes van Falcotto zijn gemaakt van leer en hebben uitneembare zachte zooltjes. Ze gaan gemakkelijk aan en uit. Het enige (kleine) nadeel is dat mijn minipeutertje zelf nog geen veters kan strikken.

falcotto

Het mooiste wat de minipeuter aan de schoentjes vindt, is de kleur! Roze. Een mooiere kleur kan ze zich niet wensen. Toch zijn er nog veel meer gave kleuren en prints van deze Falcotto eerste loopschoentjes. Mooie bruintinten en dierenprints, een sportieve look of een schoen met glitters. Genoeg keuze in ieder geval. De prijzen van de schoentjes liggen tussen de €59,95 en de €99,95 (de laarsjes).

Pin It
Previous ArticleNext Article