Afscheid van de babyspullen

Op zich heb ik niet zo veel moeite met het afstand doen van mijn babyspullen, maar er is een item dat ik al acht keer in de verkoop heb gezet en er ook weer heb uitgehaald. Er wordt gewoon niet genoeg geboden voor de sentimentele waarde die ik aan het Kindekeklein wiegje hang. Dat wiegje, dat ultieme gevoel van verwachting en resultaat, daar waar mijn kleintjes hun eerste levensfase veel tijd hebben doorgebracht. Waar ze tot rust kwamen en waar ik ze kon troosten door de wieg zachtjes heen en weer te wiegen. Dat is onbetaalbaar. 

Maar ja, nu ligt het wiegje op zolder weg te kwijnen terwijl er nog zoveel plezier aan beleefd kan worden… Néé, niet meer door ons, maar door een andere kersverse moeder. 

Ik doe het gewoon, ik ga het nog één keer proberen. Ik zet mijn oh zo waardevolle wiegje voor de laatste keer in de verkoop, dit keer op Reshopper (nieuwe app, vertel ik je zo meer over) en ik neem definitief afscheid van de babyfase. Want hoe leuk en aandoenlijk mijn kleintjes ook zijn, ik ben klaar. Ja toch?

Kijk hoe leuk ze zijn, maar mén wat ben ik blij dat ze groter worden!
Kijk hoe leuk ze zijn! Maar hoe schattig, aandoenlijk, om op te vreten ze ook waren in de baby- en peutertijd, ik ben blij dat ze groter worden!

De Reshopper-app

Goed, en dan nu over de Reshopper-app. De app Reshopper komt uit Denemarken overwaaien. Het is een gratis app waarmee je tweedehands kinderspullen kunt kopen en verkopen bij jou in de buurt. ‘Waarom in de buurt?’ hoor ik je denken. Heel simpel: het is gemakkelijker, duurzamer en socialer! Want de verkoper hoeft zijn handel niet meer te verpakken en naar de andere kant van het land te versturen, voor de aankoper scheelt het verzendkosten en hij of zij kan nu heel gemakkelijk in zijn eigen buurt op zoek naar tweedehands kinderspulletjes. En wie weet maak je nog nieuwe vrienden. 

In Nederland staat de app nog in de spreekwoordelijke kinderschoenen, maar in Denemarken heeft de app zich al bewezen en gebruiken al 150.000 ouders de Reshopper-app. 

Een eigen winkeltje

Ik ben het op verzoek gaan proberen en heb dus speciaal mijn geliefde hangwieg van de zolder gehaald. Maar eerst moest ik natuurlijk de app op mijn telefoon installeren. Net als de meeste apps, gaat dat heel simpel.

reshopper-app-instaleren

Even opzoeken in de App Store, installeren en een account creëren. Kind kan de was doen!

reshopper-leeg

En binnen een paar minuten had ik mijn eigen winkeltje. Leeg, dat nog wel, je moet hem zelf zien te vullen. Maar met drie kleintjes die uit de babytijd zijn en een moeder die nooit iets wegdeed, is dat niet het grootste probleem.

wieg-reshopper

Het invullen van de producten is ook geen probleem, sterker nog, het is heel simpel. Het grootste probleem is afscheid nemen. Nou daar gaat ‘ie dan, mijn geliefde wiegje! Wie kan ik er blij mee maken?

winkel-reshop

En inmiddels heb ik een gevulde winkel! Nu de klanten nog… Kom je ook Reshoppen?? Vind ik leuk.

Previous ArticleNext Article