Weg met de oude schoen!

Het heeft even geduurd, want mijn zesjarige is nogal gehecht aan haar oude schoen. Ze lopen waarschijnlijk als slofjes, maar zien er inmiddels uit alsof er regelmatig ratten aan hebben geknaagd. Ik vond het dus hoog tijd om de nieuwe schoenen te introduceren.

En eindelijk is ze er aan toe. “Mam, mag ik die nieuwe schoenen nog eens zien…”, zegt ze opeens. Daar laat ik geen gras over groeien en dus spring ik op, op zoek naar de schoenendoos.

De Develab schoenen die ik klaar had liggen voor mijn zesjarige, zijn voorzien van stoere gespen en een rits aan de achterzijde. En toch heeft de schoen ook iet sjieks door de mooie bruine kleur en het doorgestikte ruitpatroon.

Develab4

Maar een kinderschoen moet ook geschikt zijn om mee buiten te spelen. De eisen als kwaliteit en draagcomfort staan hoog. En hoewel de zesjarige even moest wennen toen ze de eerste keer haar nieuwe schoenen aantrok (“Ze zitten zó straaaaak!!”), was ze na een half uurtje buitenspelen haar oude schoenen al helemaal vergeten.

develabmeisje

Ook handig: de schoenen hebben een grof profiel in de rubberen zool. Hiermee kan ze rennen, springen, klimmen en spelen zonder elke keer in de spagaat te glijden. Ze is wel lenig, maar zo lenig ook weer niet.

Develab 2

Kortom, Develab heeft ons wederom niet teleurgesteld en wist weer een collectie met gave, stoere en toch ook sjieke schoenen neer te zetten. Wij zijn fan!

Meer informatie over Develab en verkooppunten vind je hier.

 © Review

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Leuke schoenen! Ik heb even op de site gekeken maar voor mijn jongens staan er ook leuke exemplaren tussen. Als ze weer nieuwe nodig hebben eerst hier maar even kijken