Mag ik slippers?

Wat hebben mijn kleintjes toch? Tot een paar weken geleden liep mijn kleuter nog op sandalen. Maar nog steeds vraagt zij regelmatig op de gekste momenten of ze haar teenslippers aan mag. En mijn peuter heeft deze tik ook, hij komt constant met zijn slippers aanzetten. “Ik moet lippers aan!”
Vinden ze dat dan echt niet te koud?

Van slippers naar schoenen

Gelukkig is het niet heel lastig om ze over te halen en te overtuigen dat het beter is om gewone schoenen aan te trekken. Want als ik zeg: “trek je nieuwe schoenen maar aan”, dan reageren mijn kleintjes enthousiast: “O ja, dat kan natuurlijk ook”.
Pfieuw, gelukkig, dat scheelt weer…

Develab bodhi

Mijn peuter is zijn slippers zo vergeten als hij zijn nieuwe Develab schoenen aan heeft. Gelukkig maar, want mijn peuter is echt een buiten kind. Het liefst gaat hij erop uit, de wereld ontdekken. In het bos, in de speeltuin, maar ook gewoon in onze achtertuin. En hiervoor zijn in dit jaargetijde stoere maar vooral stevige schoenen voor nodig en dat kan écht niet meer op slippers. Develab schoenen voldoen helemaal aan deze eisen. Naast dat de schoenen kwalitatief erg goed zijn, zijn de grijze Develab schoenen onder de spijkerbroek, maar ook onder één van zijn gekleurde broeken die op het moment helemaal hip zijn, heel stoer! Heerlijk, twee van die eigenwijze voetjes, die geheel eigenwijs de wereld aan het ontdekken zijn.

Develab is onverwoestbaar

Wat ik zo mooi vind aan de Develab schoenen van mijn kleuter en mijn peuter, zijn de zolen. Deze zolen zijn onverwoestbaar. Maar ook de afwerking en details zijn tot in de puntjes verzorgd. Opvallende stiksels en stevige stoere neuzen en zelfs het web-adres van Develab is op de schoen terug te vinden.

Develab B_edited-1

 

Pin It
Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.

25 Comments

 1. Wat een super stoere collectie. Heb met dit merk nog nooit kennis gemaakt maar zou ze graag voor mijn zoontje Luca willen winnen maat 27.
  Wie weet wil hij nooit meer schoenen van een ander merk.

  Gr. Lindsay

 2. Heel veel leuke stoere schoenen heb ik gezien voor mijn kleinzoon, hij heeft maat 36 en had vorig jaar ook Develab schoenen en die zijn onverslijtbaar.
  Groetjes irene

 3. Ja, ja, ja! Deze wintercollectie is helemaal bedoeld voor een stoere BIJNA GROTE BROER met maat 24!

 4. Wat ontzettend herkenbaar! Mijn zoontje wilde vorige week ook opeens zijn sandalen aan.. en als hij dan zijn sandalen niet aan mocht, dan wilde hij een korte broek aan! Maar een paar Develabs zouden helemaal geweldig zijn! Ik ben helemaal dol op deze stoere collectie. En een ding weet ik zeker! Het staat hem super stoer! Ik zou daarom ook heel graag een paar winnen in maat 30.

 5. Wat zijn ze leuk en stoer!!!! Mijn zoontje gaat net naar school, dus een goede stevige schoen is erg belangrijk, deze zijn wel echt gaaf!!!!! Hij heeft maat 27!!

 6. Ik vind ze echt superstoer! Zou echt helemaal gaaf staan aan Merijn zijn voetjes

 7. Super leuke schoenen, zou geweldig zijn als onze zoon Thomas deze wint, want hij is, na de babyslofjes, bijna toe aan zijn eerste echte paar schoenen! Dus heb het winformulier ingevuld!

 8. Wat ontzettend leuk !!! Omze middelste zoon heeft nog een paar stevige schoenen nodig…..deze onverwoestbare Develab schoenen lijken me super voor onze zoon. Bij jongens moeten de schoenen wel tegen een stootje kunnen, want ze voetballen, springen, huppelen wat af…..!!!

 9. heel mooie en coole collectie , daar zal mijn kleinzoontje heel blij mee zijn
  maat 28

 10. mooie collectie, coole schoenen, indien de te winnen paar ook maat
  36 mag zijn voor mijn oudste kleinzoontje en anders maat 28

 11. Ik vind Develab schoenen altijd mooi.
  Ze stralen stoer en kwaliteit uit, mooie stevige schoenen,
  Niks is zo belangrijk voor groeiende kindervoeten dan een paar goede stevige schoenen.
  Qua uiterlijk van de schoenen kan er weinig fout gaan, ze staan altijd leuk!

 12. Ik had de vraag nog niet beantwoord wat ik van de Develab collectie vind!
  Nou ik ben reuze enthousiast, had ze voor mijn dochtertje gekocht deze zomer en ze zijn onverwoestbaar, perfecte pasvorm, mooie kleuren, hip, modern en lekker stevig! Ja zeker voor herhaling vatbaar! Daarom zou ik ze dolgraag eens voor mijn zoontje willen uitproberen, dat is een echte drukteschopper, lekker buiten rennen, voetballen, fietsen, gaat net naar school dus op karren racen, glijbanen afstormen, ik ben heel benieuwd hoe de schoen er na zo’n seizoen uitziet!! Maat 27 🙂

 13. Wat zijn ze leuk en stoer!! zien eruit alsof ze heerlijk zitten, voor mijn lieve kleinzoontje in maat 20 graag 🙂

 14. Helemaal gaaf, stoer en casual dat is de wintercollectie van DEVELAB!
  Op deze schoenen kan mijn “boy” eindeloos ravotten!
  Dolgraag maat 33

 15. DEVELAB; de juiste schoenen voor voeten in de groei! De collectie van DEVELAB is altijd fantastisch zo ook deze wintercollectie. Wauw! wat zou ik mijn kleine jongen graag met een paar nieuwe DEVELAB schoenen willen verrassen. Graag maat 33

 16. De wintercollectie van DEVELAB; voor een super-de-luxe-verwen-gevoel, schitterend gewoon! Mijn zoon zal stralen … Maat 34 graag.

 17. Geweldig weer de wintercollectie van DEVELAB. Super leuk voor mijn 2-ling jongens. Ik beloof u dat als ik een paar schoenen win, ik zelf ook precies zo’n paar zal gaan kopen. Zodat mijn zoontjes beiden op DEVELAB schoenen zullen genieten. Heel graag in maat 34

 18. Sterk, stoer en robuust, dat is voor mij de wintercollectie van DEVELAB, wat zou het toch leuk zijn om mijn enige kleinkind (een kleinzoon) op deze geweldige schoenen te zien rennen, spelen, voetballen en opa te zien pesten.
  Graag maat 34

 19. Super stoer deze jongens schoenen!! Mijn kleine man leeft op grote voet en heeft al bijna maat 25!

 20. Ik was nog vergeten om de maat erbij te zetten, maat 33 !! De nieuwe collectie van Develab is prachtig, je vindt altijd wel een schoen qua pasvorm & kleur wat bij je kind past. Kwaliteit is natuurlijk TOP !

 21. Wow! Wat een stoere stappers en lekker robuust zonder dat ze “lomp” worden.
  Mijn zoon draagt maat 34, ik zou hem én mezelf er echt blij mee maken!

 22. Super stoer de nieuwe wintercollectie! Ik zou mijn zoontje graag voor 5-12 verassen met een paar stoere stappers maat 25!