Sale is on: gave merkkleding outfits!

Sale is on! En, ik zal het maar meteen zeggen, ik ben echt een uitverkoop-junkie. Als de kortingen boven de 30% stijgen, dan heb ik geen controle en ga ik helemaal los. Het is gewoon té verleidelijk.

En zo struin ik langs al mijn favoriete virtuele winkels waar ze ook nog al mijn favoriete merken in de collectie hebben en haal ik hier en daar een shotje.

We beginnen met Bomba en Bomba Boys. Het gewaagde ‘net even anders dan andere’ merk waar ik al jaren fan van ben en maar geen genoeg van kan krijgen.

bomba-uitverkoop

Bomba en Bomba boys, variërend met korting van 35% tot 50% 

Chaos and Order is ook zo een fijn merk dat volledig zijn eigen koers volgt. Eén blik en je herkent het uit duizenden. En dat is wat we willen, geen dertien in dozijn.

chaos-and-order-uitverkoop

Chaos and Order shop je met een fijne korting

En natuurlijk surf ik even langs Tumble ‘N Dry. Zeker om even bij de jongensafdeling te koekeloeren of er nog wat bij zit. Tumble is wat mij betreft voor de (smalle) jongens echt een musthave. Vooral die broeken! De pasvorm is echt perfect. Én, niet geheel onbelangrijk een super kwaliteit!

Tumbl-n-dry-uitverkoop

De laatste leuke items in de uitverkoop van Tumble ‘N Dry

Populair onder het volk is ook het merk Z8. Alleen de uitspraak van dit merk is altijd een beetje ongemakkelijk. Want is het nu Z-8 of Zacht? Ik zal er eens research naar doen. Voor nu de laatste items die je nog in de uitverkoop kunt scoren.

z8-uitverkoop

En Z8 koop je met een korting variërend van 25% tot 35%

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Ik ben ook dol op de SALE ( wie niet ;)) De outfits van Tumble ‘N Dry vind ik heel leuk.