10x de tofste zomerjurkjes met korting!

Zomerse temperaturen zijn in aantocht, althans dat is wat er beweerd wordt. Mij hoor je niet klagen over de beweringen, want dit wisselvallige weer ben ik inmiddels wel beu. Bovendien, ik wil die kekke zomerjurkjes nu weleens bij mijn meiden aantrekken.

Voor degene die de kekke zomerjurkjes nog shoppen moet, ik pikte de tien leukste er voor je uit. Je hoeft ze alleen nog maar zelf te bestellen. En dat wordt naar mate de uitverkoop op gang komt, steeds leuker!

zomerjurkjes2016

1. De Molo flower jurk! Ik ben gek op de prints én de kwaliteit van Molo, de prijs wat minder daar houd ik zo van sale! € 59,95

2. Chaos and Order, een merk naar mijn hart! Vrolijk, zomers en lekker chaotisch. € 42,99

3. Soft & Jolly, een nieuw merk. Lekker commercieel, maar zó leuk! Tikkie prijzig, dat wel. € 59,95

4. Als dit WILD jurkje je geen zomers gevoel geeft… (Ook al zo rete-duur) € 59,95

5. A-line jurkje van Someone, love it or hate it. I love it!! € 34,95

6. Razend populair is Ninni-Vi en ik snap dat wel. Echt een merk om vrolijk van te worden. En ja, het is een feit! Ik heb een dure smaak. € 54,95

7. Mim Pi blijft ook favoriet! Heerlijk hoe dit merk zijn eigen stijl aanhoudt. € 49,95

8. Een jurkje van Birds by D-Rak. Ik ken het merk niet erg goed, dit kleurtje vind ik zalig! € 29,95

9. Een waar kunstwerkje dit jurkje van Kiezeltje! Prachtig. € 29,95

10. Meisjes, vinders en pailletten… Dé combi! € 45,00

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.