Massaal het K3-regenboogjurkje bestellen…

De drie K3-winnaressen dragen vanavond tijdens de finale van ‘K3 zoekt K3’ een nieuwe versie van het iconische K3-regenboogjurkje, een zilveren ontwerp. Jouw kleintje zit dit dan te kijken en er is niets wat haar gelukkiger maakt dan dat jij dat jurkje voor haar bestelt, duh. De Belgische modeketen JBC heeft dat slim bekeken! Ze ontworpen een nieuwe versie van het iconische K3-regenboogjurkje en zetten dat vanavond om 20u30 te koop in hun webshop www.jbc.com 

K3-regenboogjurkje

Dat wordt massaal het K3-regenboogjurkje bestellen… Alles voor je kleintje, toch?

Karen, Kristel en Josje hebben door de jaren heen gezongen en gedanst in diverse outfits. Maar het regenboogjurkje heeft echter wel een heel speciale plaats in de K3-garderobe. In dit iconische witte jurkje scoorde K3 zes jaar geleden namelijk hun eerste hit met Josje (‘MaMaSé’).

Het regenboogjurkje kost € 29,90 en is verkrijgbaar vanaf 6 november om 20u30 op de webshop van jbc. Het is beschikbaar in maat 92 tot 152 (2 tot 12 jaar).

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Van alle k3 jurkjes vind ik het regenboogjurkje het allerleukst.
    Goede marketingstunt van JBC.
    En ik moet toegeven, als ik een meisje had gehad dan had ik vanavond ook om 20.30 een reenboogjurkje gekocht. 😉

  2. Hier wordt geen jurkje gekocht, maar mijn meisje kijkt dan ook niet mee plus ze is te klein voor het jurkje 😉 (goed excuus he!)