5 beste tips voor een zeemeerminfeestje thuis

Volg deze vijf sprankelende tips om je huis om te toveren in een onderwaterwereld. Perfect voor een zeemeerminfeestje thuis!

Tip 1: onze zeemeermin printables!

De beste manier om je feest te beginnen is natuurlijk het gebruiken van onze prachtige zeemeermin-printables. Deze kant-en-klare designs in dit thema zorgen meteen voor een lekker sfeertje en zijn super eenvoudig in gebruik! Ons pakket bestaat uit decoratie en spelletjes, maar we bieden ook een knutselpakket in het onderwaterwereld thema aan. Daarnaast is ook de speurtocht voor een zeemeerminfeestje onmisbaar!

zeemeermin versiering

Tip 2: decoratie

Goed, het begin is er! Maar je kunt je woonkamer heel makkelijk nog meer in een onderwaterwereld omtoveren door los te gaan met blauw crepepapier. Dit is echt onze favoriet als het om decoratie voor een kinderfeestje gaat. Knip het crepepapier in slierten en hang de slieren vervolgens langs je muren.

Tip 3: zeemeermin outfits

Nu is het rondlopen met een zeemeerminstaart thuis niet ideaal, maar er zijn nog andere toffe ideeën om als een zeemeermin rond te lopen!

  • Zeemeermin-schubben shirt: Gebruik een T-shirt en decoreer het met glinsterende pailletten of metallic stofverf om het effect van schubben na te bootsen.
  • Glitterende leggings: Kies voor leggings met glitters of in oceaankleuren zoals aqua, blauw en groen.
  • Accessoires met parelmoer en schelpen: Draag sieraden en accessoires zoals haarbanden, kettingen en armbanden gemaakt van schelpen, parels, en glanzende kralen.
  • Oceaankleurige tutu: Maak of koop een tutu in blauwe en groene tinten.
  • Haar en schmink: Gebruik aqua, blauwe en groene haarkrijtjes of tijdelijke haarkleuren. Glitter make-up en schubbenpatronen op het gezicht zijn ook een goed idee!
  • Zeemeermin kroon: Maak een kroon van nepkoralen, schelpen, en zeesterren.

Tip 4: spelletjes en activiteiten

Nu heb je al kunnen lezen dat we in ons printable assortiment verschillende spelletjes en activiteiten hebben. Zoals pin de zeemeerminstaart, bingo en natuurlijk de zeemeermin speurtocht.

Hier nog een paar ideeën voor spelletjes en activiteiten die je kunt organiseren tijdens een zeemeerminfeestje.

  • Zeemeermin slijm maken: Zet een knutseltafel op waar kinderen hun eigen zeemeermin-slijm kunnen maken met glitters, kleine schelpen en blauwe en groene kleurstoffen.
  • Zeemeermin makeover: Richt een plekje in waar de kinderen zich kunnen laten schminken met glitters en zeemeerminmotieven, of waar ze tijdelijke tattoos met zeemeerminthema kunnen krijgen.
  • Bellenblaas wedstrijd: Koop of maak grote bellenblaas en houd een wedstrijd wie de grootste of meeste zeemeerminnenbellen kan blazen.
  • Zeemeermin fotobooth: Creëer een zeemeermin-thema fotobooth met props zoals vissenhoeden, schelpen, netten en een achtergrond van de oceaan. Altijd leuk als herinnering aan het feest.

Tip 5: zeemeermin traktatie

Verwen je gasten met zeemeerminvriendelijke traktaties zoals sandwiches in de vorm van visjes en cupcakes versierd als zeemeerminstaarten. Een blauwe punch en fruit in de vorm van zeesterren maken het feestmaal compleet.


Afbeeldingen: Shutterstock

Previous ArticleNext Article