Win eerst een paar toffe Limited Edition Braqeez en maak daarna kans op een reis voor 4 personen naar Disneyland Parijs

Oké, deze titel heeft wat uitleg nodig. Het begint bij een toffe winactie van Braqeez. Braqeez geeft namelijk 2x een reis voor 4 personen naar Disneyland Parijs weg, maar daar moet je uiteraard wel wat voor doen. Je maakt een toffe en originele selfie met je nieuwe Braqeez Limited Edition shoes aan. Je plaatst de selfie in een reactie onder de ‘Win een reis naar Disneyland Parijs met Braqeez Limited Edition Shoes’ post op de Braqeez Facebookpagina met de tekst:

“Mijn #Braqeezselfie is het coolst omdat…”

Braqeez-Limited-Edition-shoes

Maarrrrr… Nu hoor ik je denken, hoe kom ik aan een paar Braqeez Limited Edition Shoes? Deze kun je in principe gewoon kopen bij één van de vele verkooppunten van Braqeez…

Of je kunt een paar winnen, hier bij Voormijnkleintje.nl!

Hoe tof is dat!?

Dus, wat moet je nu doen?

Eerst doe je hier op Voormijnkleintje.nl mee met de Braqeez Limited Edition winactie door de Facebookpagina van Braqeez en Voormijnkleintje.nl te volgen en door hier het win-formulier in te vullen met een leuke reactie.

En als je dan de winnaar bent, plaats je een gave #Braqeezselfie op de Braqeez Facebookpagina en maak je kans op een reis voor 4 personen naar Disneyland Parijs. Check hier nog even de spelregels van de Disneyland-winactie.

Ik maak binnen een week de winnaar bekend, zodat je (als je niet de gelukkige winnaar bent) zelf eventueel nog de tijd hebt om de Braqeez Limited Edition shoes aan te schaffen en mee kunt doen aan de Disneyland Parijs winactie.

Previous ArticleNext Article

5 Comments

  1. Mijn zoontje heeft net samen met mijn man allerlei planeten geverfd en op een muur in zijn slaapkamer opgehangen. Deze schoenen zouden er perfect bij passen en mijn zoontje zou er een gat mee in de lucht springen. Mochten jullie nieuwsgierig zijn naar mijn zoontjes slaapkamer dan kunnen jullie kijken op de site (instagram).

  2. Wil graag meedoen voor mijn zoontje.
    Hij verdiend wel een paar mooie sneakers aan zijn voeten. Hij heeft een hele moeilijke start gehad bij zijn geboorte, maar laat keer op keer zien hoe sterk hij is. Deze mooie, sterke schoenen passen helemaal bij zo’n kanjer.

    Helaas lukt het me niet om het formulier te verzenden.. email adres pakt hij niet

  3. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Luc, zien er prachtig uit, zou erg stoer staan !! 🙂

  4. Met deze hippe Braqeez Limited Edition levert zelfs een voetreis naar (Disneyland) Parijs al heel veel pret op! Waag graag een kans voor mijn eigen Marsmannetje die buitenaards lief is!

  5. mijn kleindochter gaat uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat