Winactie: Jack bestelt een broertje

Yes! Wij hebben vakantie. Zes weken lang elke dag genieten van de vrijheid, van elkaar en hopelijk ook zoveel mogelijk van het weer. Deze dagen beginnen we altijd met een filmpje. Ik heb tenslotte ook vakantie en aangezien mijn dag op een ander tijdstip begint dan die van mijn kleintjes, is dat een uitstekend idee.

Vanaf nu is de DVD en Blu-ray Jack bestelt een broertje verkrijgbaar. Een eigentijdse en hartverwarmende familiefilm die in de bioscoop ruim 120.000 bezoekers trok en hiermee de status van Gouden Film behaald.

Jack bestelt een broertje – het verhaal

Jack (8) heeft twee moeders, is enig kind en kan slecht alleen zijn. Jacks grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.

Winnen

We geven een DVD en 1 Blu-ray weg aan onze lezers. Wil jij de dag ook beginnen met een filmpje? Vul dan hier het win-formulier in en wie weet ligt er binnenkort de DVD of Blu-ray van Jack bestelt een broertje op je mat

cover

Previous ArticleNext Article

2 Comments