Barbie en de geheime deur (met winactie)

‘Ik kan toveren en ik ga door de geheime deur!’, roept mijn zesjarige midden in de nacht. Misschien kan ze beter de film ‘Barbie en de geheime deur’ niet meer vlak voor het slapen gaan kijken. Het is me in ieder geval wel duidelijk waar haar droom over gaat. Ze droomt van prinses Alexa, zeemeermin Romy en fee Nori, de hoofdrolspelers in de nieuwste Barbie-film.

In de film ontdekt de verlegen en ietwat faal-angstige Alexa een geheime deur en komt in een betoverende wereld terecht. Het geeft mij een beetje een Alice in Wonderland gevoel. In de betoverende wereld ontmoet Alexa nieuwe vriendinnen Romy en Nori. Hun magie is afgepakt door een krengerige prinses genaamd Malucia. Mijn zesjarige noemt haar ‘een irritante baby’. Afijn, de zeemeermin heeft geen vin meer, maar benen waar ze nogal stuntelig op loopt en de fee heeft geen vleugels meer. Alexa komt er achter dat ze over magische krachten beschikt door middel van een toverstafje en gaat proberen om Malucia, die alle magie in het wonderland aan het afpakken is, te stoppen. Ondertussen wordt er vrolijk gezongen en gedanst.

De zesjarige is weer laaiend enthousiast over de kleurrijke Barbie-film, zo enthousiast dat ze er zelfs ’s nachts ook over droomt. Alles spreekt haar aan, de magie, de liedjes en natuurlijk ook de Barbie’s.

barbieDVD_edited-1
Winnen Vanaf 17 september is deze nieuwe Barbie-film verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Ik mag twee DVD’s verloten aan twee kleine Barbiefans die deze film niet willen missen. Het is tenslotte toch echt een must-see voor alle prinsessen- en Barbiefans.

Meedoen? Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook, Twitter en/of Instagram en laat een berichtje achter op het winformulier zodat ik weet dat je graag meedoet aan de winactie.

Winactie is verlopen
Previous ArticleNext Article

5 Comments

 1. Wat een geweldige prijs voor mijn twee grote Barbie-fans! En zelfs hun broertje kijkt graag mee. 3 blije kindjes dus, als ik de gelukkige winnaar wordt!

 2. superr gaaf voor mijn Barbie fans. elke dag kijken ze wel een avontuur van Barbie op DVD . deze film gaan ze ook weer helemaal te gek vinden. Na de film gaan ze het avontuur zeker naspelen met hun Barbie poppen 😉

 3. Onze dochtertje heeft bijna alle films.
  Een grote fan! Zou leuk zijn haar te verassen met deze nieuwe Dvd!

 4. Ik waag ook een kansje.
  Het zijn prachtige films en zelfs leerzaam. Zit een duidelijke boodschap in.
  Heel erg mooi om naar te kijken. Deze films kijk ik graag mee met onze kleine meid 🙂

 5. Pingback: Barbiepoppen serie van ‘Barbie en de Geheime Deur’