Wereldpremière in Disneyland Paris: The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure

Wie er de komende maanden naar Disneyland Paris gaat heeft geluk! Nou ja, sowieso wie er naar Disneyland Paris gaat heeft geluk, maar de komende maanden (10 februari tot en met 8 mei 2016) is er weer een gloednieuwe show te zien in ‘The Chaparral Theater’ (gelegen in Frontierland in het Disneyland® Park).

Een gloednieuwe musical in een betoverd bos.

Pocahontas, Merida, Koning Louie en Baloe, Rapunzel en Tarzan nemen je mee op een buitengewone reis met aanstekelijke feel-good muziek, waarbij de langverwachte lente (JA LENTE! Halleluja!) wordt aangekondigd. Achter ieder blad en elke boom, achter elke rots en elke bloem schuilt een Disney pop-upboek vol muziek en dans.

image006

Het verhaal van deze gloednieuwe musical speelt zich af in een betoverd bos. Een verteller vertelt, door middel van verschillende scènes, over de geheimen van het bos aan de hand van de verhalen van de bekende Disney klassiekers.

Muziek speelt in de show een belangrijke rol. De bekendste liedjes uit de Disney films worden in de show gezongen, dat wordt dus lekker meegalmen wat ongetwijfeld een zeer bijzonder effect zal geven aangezien iedereen dat in zijn eigen taal zal doen.

>> Twee dagen Disneyland met kleintjes in beeld

Disney kennende zal deze show, naast alle betoverende attracties in het park, een bezoekje aan Disneyland Paris een nog magischer gevoel geven.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. dat lijkt me een ontzettend leuke show. Ik wil graag een keer naar Disney, maar ja, ik zal er nog even voor moeten doorsparen.