Wil je het badje opzetten?

Ergens in maart begon het al. Mijn kleintjes zagen een paar zonnestralen en snelden naar boven om hun bikini’s en zwembroek aan te trekken. Het vergde wat overtuigingskracht om ze van het absurde idee af te brengen…  ‘Nee lieve uilskuikens, ik ga het badje nu niet opzetten. Als het zomer is…’

‘Mam, het is toch zomer, ga je nu het zwembadje opzetten?’ Ik kom er niet meer onderuit, sorry buren, maar het kinderzwembad gaat weer op.

Een opblaasbad

De afgelopen jaren heb ik me regelmatig een hyperventilatie geblazen. Uiteraard had ik ook een pompje aan kunnen schaffen, maar ja als een badje eenmaal opgezet moet worden, dan moet het ook meteen. En toen er dan eindelijk wel een pomp in huis was, wist ik hem nooit te vinden. Opblaasbadjes en ik zijn niet erg goede vrienden. Maar hé, alles voor je kleintje. 

Uiteindelijk was daar de oplossing: het INTEX™ kinderzwembad met een mini frame. Een zwembad dat stevig op vier poten staat, dat heel gemakkelijk op te zetten is door de stangen in elkaar te steken en ook makkelijk weer af te breken. Ook het zeil van het badje is stevig en kan tegen een stootje, hierdoor past er ook perfect een glijbaan in het badje voor nog meer spetter-plezier. (Wederom, sorry buren.)

Én, heel belangrijk: geen geblaas met hyperventilatie als gevolg meer.

glijbaan

Inmiddels zijn we deze kleine kinderzwembaden ontgroeit, maar de zwembaden van INTEX™ met z’n metalen frame nog niet! Bij top-zwembadshop.nl zijn de INTEX™ zwembaden er in alle soorten en maten te vinden. Ik zou willen dat ik de 975 x 488 cm in mijn tuintje kon planten, maar daar moet ik eerst de buren voor uitkopen. Tot die tijd doen we het met het maatje 260 x 160 cm, genoeg voor een koprol en lekker spartelen in het water.

In samenwerking met Top-zwembadshop.nl geven we 2 INTEX™ mini metal frame zwembaden weg! Check onze Facebookpagina voor de winactie!

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Ik vraag me af of dit bad katten en honden overleefd, want dat is een uitdaging

    1. Ik zal je vertellen, op een gegeven moment was ‘ie speciaal voor onze hond om af te koelen (ze mocht niet in het grote bad), dus ja!

      Katten weet ik niet…

  2. Doe super graag mee voor mijn meiden van 3 en 6 en mijn 5 gastkindjes.