De leukste Koningsdag kleding voor kinderen

kleding oranje

Heeft je kind binnenkort Koningsspelen? Of willen jullie er tijdens komende Koningsdag er met het gezin er helemaal gelikt uitzien? Vandaag vind je hier de leukste Koningsdag kleding voor je kind!

Nog even en dan vieren we alweer voor de tiende keer Koningsdag! Wist je trouwens dat het van 1885 tot 1890 Prinsessedag heette en daarna van 1891 tot 2013 Koninginnedag? Nu dus alweer 10 jaar Koningsdag. Ik vind het wel een feestje waard en dus ging ik op zoek naar de leukste Koningsdag kleding voor de kinderen. Niet omdat we nooit in het oranje gekleed gingen op Koningsdag, maar omdat ze simpelweg weer gegroeid zijn. Want inmiddels is het dragen van oranje kleding toch wel een beetje traditie op deze feestdag.

Koningsdag kleding toppers dit jaar:

orenje kleding

De toppers dit jaar zijn toch wel de oranje tompoucen shirts en het leeuwen shirt van de HEMA. En voor de ‘grote mensen’ onder ons, is de leeuwen onesie een hit deze Koningsdag! Deze komt bij Zeeman vandaan.

Bestellen bij HEMA >>

Bestellen bij Zeeman >>

Koningsdag kleding voor meisjes

meisjes kleding koningsdag

Voor de echte Koningsdag kleding voor je kind moet je toch echt bij de HEMA wezen. Zij hebben ieder jaar speciaal een aantal items voor Koningsdag. In het verleden betrokken ze Jip en Janneke in deze Koningsdag collectie. Ook kwam er al eens een kroontje en de tekst ‘Queen to be’ voorbij. Dit jaar houden ze het subtiel met ‘princess for a day’.

Koningsdag t-shirt vanaf €6,00
Koningsdag jurkje vanaf €12,00
Koningsdag rokje €13,00

Bestel hier de Koningsdag kleding voor kinderen bij Hema >> 

Ook leuk: koningsdag photo booth props!

Naast oranje kleding voor Koningsdag, zijn deze photo booth props ook echt een must have! Maak je eigen photo booth op de vrijmarkt, of maak gekke foto’s tijdens de Koningsspelen of een Koningsdag feest!

Bekijk hier de Koningsdag kleding ook voor na Koningsdag >>

Koningsdag kleding voor jongens

koningsdag kind kleding

Ook voor de Koningsdag t-shirts voor de jongens moet je bij de HEMA wezen. Hoewel de collectie een stuk kariger is dan de meisjescollectie, zijn het toch leuke en betaalbare shirts voor Koningsdag.  Dit jaar zet de HEMA de leeuw centraal in de babycollectie voor Koningsdag. En de jongens moeten het doen met een neon oranje shirt, maar mogen dan wel ‘King for a day’ zijn.

Koningsdag t-shirts – vanaf €5,00

Bestel hier de Koningsdag t-shirts voor jongens bij HEMA >>

Koningsdag kleding, ook leuk ná 27 april

oranje kleding meisjes

Wil je na Koningsdag ook nog wat aan de oranje kleding hebben, dan kun je kiezen voor de niet zo typische Koningsdag kinderkleding. Ik zocht en vond wat toffe oranje kinderkleding items die prima tijdens Koningsdag gedragen kunnen worden.

Funky XS shirt met ‘Yeah!’ opdruk – € 32,95
Zomerjurkje van Ninni Vi jurk –  € 54,95
Jubel shirt met ‘smile’ opdruk – € 17,99
Singlet van de WE – €10,99
Indian Blue Jeans rok – € 37,95

oranje kleding jongens

Zo heeft de WE betaalbare oranje shirts in de collectie welke ook prima gedragen kunnen worden tijdens Koningsdag.

Polo met palmboompjes – €14,99
Basic oranje shirt – €7,99

Bijpassende oranje korte broeken, want we gaan uit van het positieve en een fijne sweater van Claesens. Allemaal prima te dragen op Koningsdag en erna!

Bekijk hier de Koningsdag kleding ook voor na Koningsdag >>


Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article