5x kindermode trends voor meisjes

trends kinderkleding 2020

trends kinderkleding 2020

Het zal je niet ontgaan zijn, de nieuwe collecties zomerkleding liggen weer in de winkels. We kunnen onze jongens en meisjes klaar gaan maken voor zomer 2020. Nu zijn we natuurlijk benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van kinderkleding. En welke trends zijn gebleven? Om je een snel overzicht te geven hebben we hier de vijf kindermode trends voor meisjes deze zomer. 

Wildlife

Van Tibetaanse tijger tot zebra, wildlife blijft een trend die te vinden is op de kinderkleding. Dit kan op verschillende manieren verwerkt worden op de kinderkleding. Als een all-over dierenprint of als een toonaangevende afbeelding van een wild dier. Het leuke van deze trend is dat het vooral lekker stoer oogt. Dus ook stoere meisjes komen helemaal tot hun recht deze zomer.

Broeken!

Nog een trend die zeer goed in het straatje van stoere meisjes past, namelijk broeken! En wat voor broeken!? De wijde pijp is helemaal terug van weggeweest. Ook wel de flared pants genoemd. Deze flared pants kan van strak naar een uitlopende pijp of de zogeheten broekrok. Misschien klinkt de broekrok een stuk minder stoer, maar met gave sneakers eronder maak je de outfit helemaal af tot een mega stoer outfit.

Rouches

Van stoere chick outfit, naar lekker girly met rouches. Ook dat is een trend die we veel zien in de zomercollecties van 2020. Blouses met rouches aan de mouwen. Of een jurkje met een rouches aan de rok. Rouches die subtiel verwerkt zijn of juist uitbundig aanwezig. Rouches aan je kleding zijn helemaal hip!

Sportief

Bewegen is gezond! We geven het onze kinderen zo graag mee, daarom is sportieve kinderkleding ook echt iets wat als trend heel lang mag blijven. Bovendien draagt het ook lekker comfortabel en welk kind wil dat nou niet? De trainingsbroeken voor meiden worden veelal afgewerkt met een band aan de zijkant. En dat detail maakt de sportieve broek net even wat specialer en trendy.

De strokenrok

Deze trend staat nog een beetje in de kinderschoenen, maar is al bij verschillende merken opgenomen in de zomercollectie. De strokenrok is hip. Het doet een beetje denken aan de rouches trend, maar toch staat deze trend helemaal op zichzelf. Ik ben gek op strokenrokjes, ze kunnen namelijk lekker stoer gedragen worden, maar ook compleet meisjesachtig. Je kunt er dus alle kanten mee op.


trends meisjes 2020

Afbeelding: Shutterstock / Master1305

Previous ArticleNext Article