Photo booth props voor Koningsdag – printables

printables

Wij zijn dol op Koningsdag! Koningsdag is gewoon een feestje, voor ons maar vooral voor de kinderen. Want wat is er nou leuker om spulletjes te verkopen? Spelletjes te doen? Je talenten te showen? Of gewoon goede ideeën bedenken waar je geld mee kunt verdienen op de vrijmarkt? Op koningsdag is dat allemaal gewoon mogelijk! En omdat ik in het bezit ben van zeer ondernemende kleintjes, gaan ze helemaal los tijdens Koningsdag.

Vind je het zelf lastig om iets origineels voor Koningsdag te bedenken? Geen zorgen, wij hebben ideeën genoeg! Zoals de Koningsdag photo booth! Je kent het wel, zo’n fotohokje waar je toffe en gekke foto’s maakt met je vrienden. Nu is een heel fotohokje opzetten misschien ietwat teveel gevraagd voor Koningsdag, maar we hebben een oplossing! Namelijk een fotolijst waar je doorheen kijkt terwijl er toffe foto’s van je gemaakt worden.

Als vervanging van een photo booth heb je dus een grote fotolijst nodig. Deze lijst maak je zelf van een plank hout of van een bestaande lijst. Zo’n lijst verf je oranje of goud, wat jij leuk vindt! Vind je het maken van zo’n lijst te ingewikkeld? Dan kun je ook een gordijn van oranje crepe-papier maken. Ook dan zit het sfeertje er zo in. Maar wat je ook nodig hebt, zijn natuurlijk photo booth props in Koningsdag stijl.

printable
printable

Voor de speciale Koningsdag photo booth props hebben wij gezorgd! Ga op de foto als Willem en Maxima, met een bos tulpen, met een molen in je hand of de Nederlandse vlag. Je hoeft de printables alleen maar op stevig papier uit te printen en voila, je Koningsdag photo booth kan beginnen!

Tip: je kunt de photo booth printables voor de stevigheid ook plastificeren.

Welke Koningsdag photo booth props?

Dit zijn de Koningsdag photo booth props die als printable ontvangt:

  • Koningsdag tekstballonnetjes
  • Oranje molen
  • Oranje Koningsdag hartjes
  • Rood, wit, blauw en oranje tulp
  • Nederlandse vlag
  • Maskers van het koningspaar

Hieronder kun je de printables van de Koningsdag photo booth props heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -

Deze printables zijn alleen voor privégebruik. Neem contact met ons op wanneer je een printable of tekening voor commercieel gebruik wil ontvangen.

Previous ArticleNext Article