Aftelkalender kerst om zelf te printen

Een maandje geleden kreeg ik elke dag de vraag: ‘Komt vandaag Sinterklaas?’ En nu de kerst eraan komt, krijg ik elke dag de vraag: ‘Is het vandaag kerst?’. Er zijn vele soorten adventskalenders verkrijgbaar. Dit is een kalender met verschillende luikjes, elke dag mag er 1 luikje worden geopend en meestal zit daar dan een cadeautje of iets lekkers achter. Het telt de resterende dagen tot Kerstmis af. Er zijn ook simpele maar toch leuke aftelkalenders, bijvoorbeeld deze die wij zelf gemaakt hebben. Op deze kalender kun je ‘stickertjes’ plakken in plaats van luikjes openen.

Wel handig, zo’n aftelkalender

De weken voor kerst, zijn zo spannend en druk, dat de kinderen om het geringste uit hun vel barsten. Daarom is het wel handig om het zo gezellig mogelijk te houden. En om deze periode dus een beetje schappelijk te houden en in goede banen te leiden, hebben we deze aftelkalender ontworpen. Een aftelkalender is onvermijdelijk, maar brengt wel wat rust en duidelijkheid in die kleine koppies van de kinderen.

De kerst aftelkalender zelf printen

Deze superleuke en originele aftelkalender voor kerst kun je hier bestellen en zelf printen. Naast de aftelkalender ontvang je dus ook een blad met aftelplakkers. Deze kun je zelf uitknippen en vervolgens laat je je kleintje iedere avond (met een beetje lijm) een dag afplakken.

Liever een aftelkalender met een christelijk tintje? Check dan onze christelijke aftelkalender voor kerst.

De printable kopen

Hieronder kun je deze kerst aftelkalender printable heel makkelijk kopen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Wat koop je:

  • Onze originele kerst aftelkalender
  • Een blad met aftelplakkers
Bedrag € -

Previous ArticleNext Article