Koop op tijd een adventskalender voor je kind!

Ieder jaar stuit ik steeds weer op hetzelfde. Het zit namelijk zo, halverwege december vraagt mijn kind om een adventskalender. Maar ja, voor degene die een beetje weet hoe een adventskalender werkt, heeft een adventskalender halverwege december aanschaffen niet zo heel veel nut meer. Behalve dat de adventskalenders dan in de aanbieding zijn. Ik zou dan natuurlijk kunnen denken, ik koop er één voor volgend jaar. Maar zo vooruitstrevend ben ik helaas niet.

De leukste adventskalenders 2022

En dus neem ik mij ieder jaar voor om volgend jaar eens wel op tijd een adventskalender voor mijn kind aan te schaffen. En wat denk je? Ik heb het dit jaar gewoon onthouden! De afgelopen dagen heb ik dan ook een grote zoektocht gedaan naar de leukste adventskalenders voor kinderen. Het mooie is, is dat ik nu precies met jullie kan delen welke de leukste adventskalenders 2022 voor de kleintjes zijn. Én dat ik jullie kan attenderen om er nu één aan te schaffen en niet te wachten tot half december.

De leukste adventskalender voor je kind bevat natuurlijk speelgoed. Hoewel ik een chocolade adventskalender ook echt wel aan mijn kinderen kan slijten.

Adventskalender van LEGO

Een populaire adventskalender is die van LEGO. De adventskalender van LEGO is er dan ook in verschillende speelgoedlijnen. Uiteraard is er een adventskalender van LEGO city op de markt. Dit is er één die ieder jaar wel weer terugkeert. En natuurlijk is de adventskalender van LEGO Friends er ook één die onmisbaar is.

Daarnaast zie ik tussen de adventskalenders van LEGO 2022 ook Harry Potter en Marvel verschijnen. Met deze speelgoedsets kan ik ook wel aankomen bij mijn kinderen en zijn daarom, wat mij betreft, ook echte aanraders.

Adventskalender van Playmobil

Naast LEGO is ook Playmobil een populair merk waar veel naar gezocht wordt. De adventskalenders van Playmobil sluiten helemaal aan op de belevingswereld van kinderen. Zo is de populairste adventskalender van Playmobil de ‘kerstkoekjes bakken‘ set.

En het leuke van een Playmobil adventskalender, geldt overigens ook voor de adventskalender van LEGO, is dat je het heel goed kan toevoegen aan je speelgoed verzameling. Je hebt aan het einde van de decembermaand geen random speelgoed (lees prullen) rondslingeren.

Voor de kleintjes heeft Plymobil de 1.2.3 Aqua Adventskalender, deze is ook zo leuk en kun je in bad gebruiken.

Adventskalender van Kinder chocolade

Zoals ik al zei, met een chocolade adventskalender sla ik bij mijn kinderen ook zeker niet de plank mis. Sterker nog, ze zijn er dol op! De adventskalender van Kinder chocoalde is een schot in de roos. Je kent de chocolade eieren wel toch? Nou die kunnen mijn kinderen ook nooit weerstaan. Chocola in combinatie met een verrassing, is gewoon een perfecte combinatie. Mee eens? Dan moet je de adventskalender van Kinder chocolade hebben!

Adventskalender met auto’s

Je hoeft natuurlijk geen adventskalender van een bepaald merk, vaak kun je ook leuke vinden bij de Action, Kruidvat of Hema. Dan zijn ze vaak nog een stuk goedkoper ook.

Geen merk, niet heel goedkoop maar wel erg leuk is deze adventskalender met auto’s en verkeer. Deze adventskalender is gevuld met auto’s, racewagens, brandweerwagens en zelfs een helikopter. En er is ook nog een speelkaart meegeleverd, waar je kleintje de auto’s overheen kan laten crossen.

Adventskalender met éénhoorns en dino’s

Deze merkloze adventskalender is er ook in een éénhoorn en dino variant. In de adventskalender van de éénhoorn zitten allemaal cadeautjes als potloden, liniaal, gum, nota, puntenslijper en sieraden. En de dino adventskalender zit natuurlijk vol met dino’s.

Adventskalender van Schleich

Maar als je dan toch voor een éénhoorn of dino adventskalender gaat, dan zou ik toch aanraden om een Schleich adventskalender te overwegen. De speelgoedserie bayala en de dino figuren zijn er namelijk ook in een adventskalender. En wie de speelfiguren van Schleich een beetje kent, weet dat je hiermee sowieso kwaliteit in huis haalt. Je zult tot aan het laatste vakje niet teleurgesteld zijn.

Daarnaast heeft Schleich uiteraard zijn populaire paardjes in een adventskalender gestopt. Dus ook voor het paardenmeisje is er een adventskalender op de markt.

Adventskalender met fidget toys

En de laatste leuke adventskalender die ik voor de kinderen tegenkwam, was deze adventskalender vol met fidget toys. Ik weet niet of het in 2022 nog een populaire rage is, maar mijn kinderen zijn er nog steeds gek op!

Previous ArticleNext Article