De maand van… Pauline

review mamafiets

Na deze eerste maand van het jaar 2014, trap ik af met ‘de maand van’
Je krijgt een terugblik van een maand in mijn leven en volgende maand krijg je een maand terugblik van iemand anders z’n maand.

Wil je ook meedoen met ‘de maand van’? Stuur me dan even een mailtje.

Januari 2014

Januari, een nieuwe maand maar ook een nieuw jaar. 2014 alweer! En nieuw jaar vol goede hoop. Toch? Helaas begon het niet heel hoopvol. De eerste controle op 6 januari van onze kleine kanjer was erg spannend door het nieuws van de oncoloog. Ze had ‘iets’ gezien, maar wist niet wat. Na een kijkoperatie, een week later, bleek dat ‘iets’, niets te zijn! Zie je wel! 2014 wordt een hoopvol en goed jaar!

demaandvan

1. De achterbuurman is aan het opruimen en vindt dat de oude racebaan wel wat voor mijn peuter is. Een beetje gelijk heeft hij wel, ik moet de baan namelijk elke dag opbouwen, want de kleine coureur wil racen. En niet alleen hij, ook de dreumes racet vrolijk mee.

2. Mijn kleuter maakt van ons huis een restaurant. Klanten binnentrekken gaat nog wat lastig. Wat ik overigens helemaal niet erg vind.

3. Een middagje op het strand. En hoe kan het ook anders? Mijn kleintjes hebben binnen een half uur natte voeten.

4. Opkikkerdag! Een grote verrassingsdag voor ons als gezin. We hebben onwijs groten en zijn zeker weer opgekikkerd.

5. Januari is mode maand. Ook voor de kindermode. Door een bezoekje aan de kleine fabriek ben ik weer helemaal op de hoogte. En nu weet ik dat die fijne teddy en bontjasjes volgend jaar nog steeds heel hip zijn. Yeah!

6. En ja hoor, ook hier griep! Het begon met de twee kleinste kleintjes

7. Maar helaas werd de kleuter ook getroffen door griep.

8. Voor het eerst in 6 jaar tijd gaan de man en ik samen een nachtje weg. Een beetje spannend is het wel, om 3 kleintjes achter te laten. Maar dat went snel!

9. Na de kerst ben ik het koude weer en het binnen zitten altijd een beetje beu. Als het weer het maar even toelaat, zijn wij buiten. Maar helaas willen de kleintjes altijd snel weer naar binnen, omdat ze verkleumen van de kou. Gelukkig is het kasteel van Villa Carton een uitkomst! Er zitten al heel wat uurtjes speel- en schilderwerk in.

Januari laten we achter ons. En stiekem kijk ik alvast een beetje uit naar de lente.

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Dat ziet er gezellig uit, op de zieke kindjes na dan 😉 En die foto van jullie vieren, het geluk straalt eraf!

  2. Pingback: Got to love it: Cakewalk fake-fur bodywarmer