De maand van… Lauwerina

We zijn alweer een maand verder! En nu mag ik deze maand een blog schrijven over alles wat mij heeft bezig gehouden de afgelopen maand. Ik ben Lauwerina, 31 jaar en gelukkig getrouwd met Jurriaan. We hebben drie kids. Een zoontje van 3 en een tweeling die net 1 jaar is (2 jongens). Allemaal jongens! Ik ben gastouder en eigenaar van de webshop Room26. Ben al een aantal jaar gastouder, maar door de komst van deze 2 boefjes werd het wel erg druk in huis. Tijdelijk gestopt met het gastouder zijn. Maar binnenkort ga ik daar weer mee starten. Toen de tweeling een paar maanden oud waren ben ik gestart met de webshop. Superleuk vind ik dit!

Room26 Collage

Omdat het erg druk is met 3 kleintjes ga ik er vaak lekker op uit met de bakfiets. Alle kids erin (dat duurt wel even voordat ze allemaal zitten!) en dan heerlijk een stuk fietsen. Ze vinden het allemaal ook erg leuk. Je ziet ze genieten van alles om hen heen. Senn de oudste die vind het geweldig als we naar de ‘koeien’ gaan. Zodra ik zeg dat we gaan fietsen vraagt hij altijd: gaan we naar de koeien? We wonen in Vlaardingen en je zou denken dat het allemaal stad is hier. Maar dat is niet zo, we hebben een prachtige natuur waar wij graag heen gaan! Veel polders en een prachtig natuurgebied met Schotse Hooglanders. Afgelopen keer stonden we dan ook heel dicht bij ze.

Deze maand stond ook in het teken van een verbouwing bij ons. Ik en mijn man hebben de woonkamer gerestyled. We hadden de meubelen die we hadden al een keer een andere kleur gegeven, maar nu vond ik dat het tijd werd om alles te gaan veranderen. Okee, dat deed ik bijna iedere maand wel eens, maar nu pakten we het goed aan. De muur werd opnieuw geverfd, er werd een kast gemaakt door mijn handige man en er werd een steigerhouten wand gemaakt waar de tv tegen aan hangt. Echt heel gaaf geworden! We deden dit dan ook op de dagen dat de kids op het kinderdagverblijf zaten, want op de andere dagen was het haast niet te doen. Een doosje schroeven werd omgegooid door de jongens,  we hadden wat planken hout liggen voor de kast. Hier klommen ze natuurlijk meteen overheen… zo kwamen we geen steek verder.

Tussendoor moet je ook wel eens boodschappen doen. We besloten dat we met zijn allen er even op uit gingen. Al regende het, we gingen gewoon. Eerst mocht ik een moederdagcadeautje uitzoeken en renden we snel de auto uit met onze drie jongens, hup de tweelingbuggy in. Helemaal nat aangekomen in de winkel ging ik even shoppen.. . Toen nog even naar de supermarkt. Helaas waren ze net 5 minuten in de auto in slaap gevallen. We hebben ze toch maar wakker gemaakt en in een wagentje gezet, wat… wagentje, we gingen met 2 wagentjes de winkel in. Ja het was een grappig gezicht. Helaas vond onze oudste het niet zo leuk om wakker gemaakt te worden, en zetten het op een krijsen midden in de supermarkt! Iedereen keek natuurlijk meteen naar ons. En we kregen hem niet stil. Pff… met zweet op onze rug sjeesden we door die winkel heen. Tegelijkertijd moesten we ook nog bedenken wat we wilden eten die week! Achteraf moesten we er wel om lachen!

De bestellingen gingen ook gewoon door. Ik besteed vaak veel aandacht aan het inpakken van alle bestellingen. Het is leuk als je zo’n pakketje krijgt en je het als een cadeautje kan uitpakken. Bezig geweest met ideeën opdoen voor de shop en binnenkort komen er supermooie producten bij!

Eind mei hadden we Open huis. Zoals je al kon lezen ben ik ook gastouder. Ik heb een aantal jaren geleden mijn diploma gehaald, en had al wat jaartjes ervaring opgedaan bij kinderdagverblijven. Omdat het mij ideaal leek om het thuis te combineren met mijn gezin ben ik hiermee gestart. Ik had op zaterdag 24 mei een open huis. Er zijn wat ouders langsgeweest en zij kregen een leuke goodiebag mee. Het huis was versiert en alle papa’s en mama’s kregen een kijkje in ons huis. Hopelijk verwelkom ik binnenkort nog meer leuke kindjes!

Previous ArticleNext Article