Tof uitje met je (pre)tieners; Het Central Park Festival!

central park festival

Galmt Suzan & Freek, Antoon, Maan, Flemming of The Dirty Daddies bij jullie thuis door het huis? Dan heb ik een uittip voor je; zondag 18 juni van 12:30 tot 21:00 het Central Park Festival!

Central Park Festival

Park Transwijk in Utrecht

Na de uitverkochte editie uit 2022 keert het festival in 2023 terug naar Park Transwijk in Utrecht. “We onderscheiden ons van andere popfestivals door onze extra aandacht voor beleving en sfeer naast het muzikale programma.”

Uitje met je (pre)tieners

Dit jaar belooft het ook weer een geweldige festival te worden, vol met muziek, lekker eten en drinken, en vooral heel veel gezelligheid. En op zondag is het dus dé dag om het Central Park Festival met je (pre)tieners te bezoeken, want de topacts Suzan & Freek, Antoon, Maan, Flemming of The Dirt Daddies staan dan op het podium te shinen.

Voelt je kleuter zich nu gepasseerd omdat hij ook fan van één van deze acts is? Niet getreurd, ook je kleuter is welkom! Dit is namelijk iets waar het festival zich in onderscheidt; de minimum leeftijd. Op zaterdag geldt een minimum leeftijd van 18 jaar, maar op zondag zijn bezoekers van alle leeftijden welkom. Je kunt dus heerlijk met je hele gezin genieten van een tof festival in Utrecht.

Central Park Festival

Er is meer dan alleen muziek! Zo kun je op het festivalterrein heerlijk genieten van allerlei lekkernijen van lokale foodtrucks, een koud biertje drinken in de zon en genieten van de vele activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld het festival van bovenaf bekijken in het reuzenrad of je doet een tochtje in een zwanenbootje.

Oh en mama’s, er is een wijnbar!

In het kort

Zaterdag 17 juni van 12:00 tot 23:00 (18+)
Zondag 18 juni van 12:30 tot 21:00 (alle leeftijden)
Locatie: Park Transwijk, Utrecht
Meer info & tickets; www.centralpark.nl

Kaartjes winnen voor het Central Park Festival!

Hoe leuk is dit!? Wij mogen twee tickets voor zondag weggeven! Met wie zou jij het Central Park Festival willen bezoeken? Laat het ons weten op één van onze social media kanalen en wie weet win jij de twee tickets voor het Central Park Festival op zondag 18 juni van 12:30 tot 21:00.

Previous ArticleNext Article