Winactie: Ome Opa dag in Avonturenpark Hellendoorn

Iedere familie kent wel een bijzonder familielid waar men een speciale band mee heeft: de gekke, eeuwige optimistische oom, of de opa, die altijd in is voor een geintje. Ik heb in ieder geval zo een oom, die inmiddels ook zo een te gekke opa geworden is. En voor degenen die weten wie ik bedoel, lijkt deze man ook wel een beetje op ‘Ome Opa’ 🙂

Mailing 1

Ome Opa!
De Ome Opa dag in Avonturenpark Hellendoorn wordt georganiseerd ter gelegenheid van de première van de gelijknamige Cartoon Network serie. Ome Opa is ieders magische oom én opa, die de wereld rondreist om mensen te helpen en hun levens voor altijd verandert.  Hij beleeft waanzinnige avonturen en lost allerlei problemen op. Dat doet hij niet alleen; zijn vrienden Meneer Guus, Pizza Steef, Gigarealistische Vliegtijgerin en Buideltas zijn altijd van de partij. Samen rijden ze in een camper, het magische huis op wielen van Ome Opa dat volledig zelfstandig kan rijden. Hou jij van knotsgekke cartoons? Dan is Ome Opa echt iets voor jou! Cartoon Network, de zender met de beste cartoons, zendt de serie vanaf 24 mei iedere zaterdag en zondag uit om 8:55 uur.

Op zaterdag 24 mei is er in Avonturenpark Hellendoorn een speciale Ome Opa dag. Op deze dag kun je genieten van de voorpremière van de gloednieuwe Cartoon Network serie Ome Opa, kun je samen deelnemen aan allerlei knotsgekke activiteiten en krijg je de unieke kans om de camper van Ome Opa zelf te versieren. Kortom, een dag vol leuke activiteiten die je niet snel zult vergeten!

Winnen
Lijkt het jou leuk om op zaterdag 24 mei naar Avonturenpark Hellendoorn de speciale Ome Opa dag te gaan? Ik mag 2x twee kaarten voor deze dag weggeven!
Wat je moet doen? Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook en deel dit bericht met je vrienden.
Op 19 mei hoor je of jij een winnaar bent en samen naar de Ome Opa dag in Avonturenpark Hellendoorn mag gaan.

Logo Avonturenpark Hellendoor

Previous ArticleNext Article

1 Comment