Winactie: AFAS Sprookjesconcert 2014

Het grootste familiefeest van het jaar komt er weer aan, namelijk het AFAS Sprookjesconcert 2014.

Op 7, 8 en 9 juni 2014 herrijst in de Evenementenhal Gorinchem opnieuw een sprookjesachtig kasteel voor een spetterend familie evenement. Na drie succesvolle edities belooft het familiefeest dit jaar nog grootser en nog leuker te worden. Niet alleen kunnen de jonge bezoekertjes en hun (groot)ouders genieten van optredens van alle bekende sprookjesfiguren, zoals Doornroosje, Roodkapje, Assepoester en Sneeuwwitje, maar er zijn ook vele attracties, draaimolens, springkussens en andere activiteiten te vinden op het sprookjesplein.

Ook mogen alle gasten dit jaar weer verkleed komen als prins, prinses, ridder, draak of een ander sprookjesfiguur. Tijdens de sprookjesmodeshow op het Sprookjesplein wordt de mooiste creatie beloond met een prachtige prijs.

Dit jaar is de Goede Fee gevraagd om een bijzonder optreden te geven en het concert een magisch tintje geven. Maar dan blijkt dat het toverstof van de Goede Fee is gestolen. Hulp van de prinsen en prinsessen in de zaal is het enige wat het concert nog zou kunnen redden.

Na afloop van het concert kunnen alle prinsen en prinsessen ook nog eens op de foto met hun favoriete sprookjesfiguren tijdens een uitgebreide Meet & Greet op het Sprookjesplein.

Winnen
In samenwerking met Van Hoorne Entertainment mag ik 4 kaarten voor dit AFAS sprookjesconcert weggeven. Super leuk! Om kans te maken, volg je Voormijnkleintje.nl op Facebook en Like en Share je dit bericht.

Promofoto_SPRC_2014

Previous ArticleNext Article

6 Comments

  1. HELEMAAL GIGA MEGA SUPERRR KEI TOF TE WOW GAAF mijn 2 meiden gaan helemaal uit hun dak als we dit mogen winnen. Ze zijn dol op sprookjes en helemaal fan van prinsessen

  2. top ben bij de eerste keer geweest en zou graag weer eens willen super!

  3. Een sprookjesfeest! ik denk dat dochter M van 3 helemaal hoteldebotel blij zou zijn. Samen met haar vriendin, dansen, springen, zingen, meeten en spelen! Dat zou pinksteren een DROOM-feest maken. Doe graag mee om een kans te maken!