DaWanda, products with love…

Ik heb de site ‘DaWanda‘ al meerder keren voorbij zien komen. Niet alleen online, ook op markten, bijvoorbeeld op de Sunday Market bij de Westergasfabriek. Het was mij al wel duidelijk dat het om een soort ‘marktplaats’ voor handgemaakte producten ging, maar geshopt had ik er nog niet.

Tot ik op zoek ging de leukste moederdag-cadeautjes. Je raadt het al, ik kwam op DaWanda terecht en ik bleef er hangen. Heel lang. Ik moet toegeven dat ik eerst de site moest ontdekken, qua zoekfuncties, mogelijkheden en af en toe was opeens alles in het Duits. Maar als je dat eenmaal door hebt, kun je je lol op.

De afdeling sieraden wordt gevuld met de prachtigste exemplaren. Voor mijzelf vond ik er een lederen horloge dat inmiddels onderweg is naar mijn huisadres 🙂 En zoals de meeste moeders wel zullen herkennen, beland ik ook altijd bij de kinderafdeling. Deze afdeling varieert van kinderkleding tot accessoires tot kindermeubeltjes. Persoonlijk vind ik het aanbod van kinderkleding erg variëren van de welbekende huisgemaakte Knippie patronen tot echte designs en veelbelovende merken in de dop. Ditzelfde geldt ook voor de accessoires en kindermeubeltjes. Maar allemaal ongetwijfeld met heel veel liefde gemaakt.

Kortom, DaWanda is echt een site om regelmatig een bezoekje te brengen, zeker als je van handgemaakt houdt. En als je op zoek bent naar unieke cadeautjes, weet ik zeker dat je bij DaWanda een schot in de roos schiet.

 

Dawanda logo

Previous ArticleNext Article