Disney On Ice viert 100 Years of Magic

Wij zijn er klaar voor: Disney On Ice viert 100 Years of Magic, een spectaculaire familieshow met alle geliefde Disney figuren en muziek. 

Het parkeren in de Jaarbeurs in Utrecht verliep voorspoedig en na de nodige kraampjes met Disney merchandise bekeken te hebben kon de show beginnen. Een mooie muzikale opening met natuurlijk Mickey en Minny Mouse vergezeld door vele dansers/schaatsers. 

Al snel volgden Donald Duck, Goofy en Pinokkio. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, doen ze de ene na de andere pirouette. 

disney on Ice

Vervolgens door naar de kleurrijke onderwaterwereld met Nemo en Dory. En het publiek herkende Belle ook direct. Dat het beest ook zulke schaatsmoves had, wisten we niet…  Stuk voor stuk worden in het kort alle verhaallijnen van de Disney sprookjes verteld. Assepoester, de kleine zeemeermin, Rapunzel en natuurlijk Frozen. Anna en Elsa werden met het meest luide applaus uit het publiek verwelkomd. Met een prachtig decor dat veranderde van de zomer met Anna naar echte sneeuw met Elsa en natuurlijk de sneeuwpop Olaf. Alsof je echt in de film zat, prachtig. 

anna elsa on ice

Na een zeer korte pauze (het was even haasten om op tijd te zijn voor Aladdin) gaat Disney on Ice verder met de overige Disneysprookjes in vogelvlucht. Toy story, Mulan en the Lion King. 

De combinatie van bekende disneyfiguren die prachtig kunnen schaatsen in schitterende kostuums en de herkenbare Disney liedjes maken het tot een echte familieshow voor iedereen! Luide muziek en de spectaculaire lichteffecten maken het plaatje compleet. Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen hebben genoten!! 

De show is Nederlands gesproken en het publiek zal zeker de stemmen uit de Disney films herkennen. Wij jij je ook nog laten betoveren door het Disney on Ice spektakel? Tot en met 26/12 te zien in de Jaarbeurs in Utrecht en van 28/12 t/m 31/12 in de Rai in Amsterdam. Kijk op DisneyOnIce.nl om te kijken wanneer Disney On Ice viert 100 Years of Magic precies Nederland in schaatst

Previous ArticleNext Article