Make ‘n’ Break Junior

December komt er aan en als ik aan december denk, denk ik aan spelletjes spelen. Gezellige en soms een beetje hilarische spelletjes, maar in ieder geval spelletjes die je samen speelt.
Make ‘n’ Break van Ravensburger is zo een spel dat zorgt voor veel plezier aan tafel. Onder tijdsdruk moeten spelers zoveel mogelijk bouwwerken zien te voltooien. Je denkt dat het simpel is: met maximaal tien langwerpige blokken het bouwwerk dat op jouw kaartje staat na bouwen. Maar… niets is minder waar! Probeer er maar eens zoveel mogelijk binnen 30 tot 60 seconden te maken. Hectische stapelgekte is gegarandeerd, terwijl de tijd doortikt!

Naast Make ‘n’ Break is er ook Make ‘n’ Break Junior voor kinderen vanaf 5 jaar. Bij deze variant spelen alle bouwmeesters tegelijkertijd. Make ‘n’ Break Junior ga ik uitproberen met mijn kleintjes en binnenkort lees je op voormijnkleintje.nl wat zij van het spel vinden.

 

Make 'n' Break Junior

Previous ArticleNext Article

8 Comments

  1. We hebben nog niet zo erg veel spelletjes, dus alles is nog erg welkom!!!!

  2. Ganzenbord vinden ze nog altijd het leukste om te doen, maar soms ook veel frustratie als ze in de put komen 🙂

  3. HEEEEE wauw…. wat lijkt me dit een ontzettend leuk spel om met zn allen te doen vooral voor de donkere dagen die er aan gaan komen.

  4. De kids zijn nog wat klein, maar vinden vlindertjes vangen uit de olifant heel fijn! Dus staat elefun bovenaan hun lijst… Nu de dochter haar verjaardag eraan zit te komen, komen ook extra spelletjes boven. Krokodil met kiespijn leert ze snel en vindt het fantastisch als hij bijt, weet je wel 🙂

  5. Nummer 1 is hier het knappe koppen spel! Erg leuk met verschillende vragen en opdrachten van 2-5 jaar. Speciale kaartjes voor de jongsten. Mijn oudste wordt straks 5, dus hebben laatst op de rommelmarkt monopoly junior gekocht en dat vinden we ook erg leuk. Natuurlijk hebben we ook memo en domino in de kast!

  6. Leuk! Mijn meis kan zich uren vermaken met Kapla, dus dit zal ze zeker leuk vinden!!

  7. Mijn zoontje en ik spelen graag memory, Ring L Ding, kikker speelt verstoppertje, Bobo’s grabbel boom en het rijm spel van Bobo.

    Dit spel kennen we nog niet dus zou leuk zijn als we dit spel binnenkort kunnen spelen!