Een musthave die je wil hebben? De pogo van bloom

De beste cadeaus zijn dingen waarvan je niet wist dat je ze wilde hebben totdat je ze krijgt. De pogo van het babymerk bloom is echt zo’n ding. Een functioneel maar mooi ontworpen krukje, tafeltje en opstapje in één. Een product dat je niet snel voor jezelf koopt, maar dat al snel onmisbaar blijkt. Een perfect cadeau voor in de schoen of onder de boom dus.

Pogo: krukje, tafeltje en opstapje in één

Ouders van pasgeboren baby’s of peuters zijn vaak meer dan voorzien in kleertjes, knuffels, speelgoed en boekjes. En de grote noodzakelijke dingen als box, kinderwagen en kinderstoel staan meestal al lang voor de kleine is geboren in huis. Maar van veel producten weet je niet dat je ze nodig hebt totdat de baby ineens een peuter is. Als hij of zij groot genoeg wordt om zelf de handjes te wassen of met papa of mama mee te kijken in de keuken bijvoorbeeld. Dan biedt een krukje uitkomst. Maar de meeste van deze krukjes zijn van eenvoudig plastic. Bloom is er in geslaagd om zelfs van dit basisproduct een mooi en verantwoord meubelstuk te maken.

Mooi cadeau!

De pogo is ook te gebruiken als tafeltje en krukje/stoeltje. Dus hij kan voor de TV gezet worden, in de speelhoek gebruikt worden, of gewoon gezellig in de zitkamer. Bovendien is de pogo lang nadat de kinderen groot zijn nog te gebruiken als bijzettafeltje of zelfs zitkrukje want de pogo draagt met gemak een volwassen gewicht. Dus ook in de keuken kan hij ook onmisbaar blijken om de vaas op die ene hoge plank te pakken. Echt een cadeau waar jaren later nog regelmatig met plezier gebruikt van wordt gemaakt.

Bloom

Pogo van bloom

De pogo is verkrijgbaar in de kleuren beachhousewhite/white, cappucino/white en natural/white. Adviesprijs €79
Voor verkoopinformatie zie www.bloombaby.com

Previous ArticleNext Article