Billie Aap met apenstreken!

Billie Aap: een spel boordevol apenstreken! Dat klinkt als een spel dat zéér geschikt is voor mijn kleintjes. Die aapjes van mij houden wel van een spelletje spelen. En het liefst een zo actief mogelijk spelletje. Actie zit zeker in dit spel. Maar voordat ik de aap actief kreeg, moest ik eerst nog op zoek naar de juiste batterijen.

Na enige tijd had deze (ietwat onhandige) moeder de juiste batterijen gevonden en het spel kon beginnen! Mijn peuter en zijn vriendinnetje stonden er klaar voor! En daar ging Billie Aap. Alle kanten ging hij op. Bijna niet te volgen voor de twee peuters. Maar toch kregen zij met veel plezier de ringen om de staart. Als de ringen allemaal om de staart zaten, mocht de banaan uit de mond. En dansen maar. Humm… Dat ging toch iets onwennig bij de twee peuters. Een beetje lacherig en grappig is het wel, om samen je billen te schudden.
En het zouden geen echte peuters zijn als ze niet zouden zeggen: “Nog een keer!”

En ja hoor, daar ging Billie Aap nog een keer en nog een keer en nog een keer…

Billie aap spel

Billie Aap is een geweldig spel voor de allerkleinsten, waarbij elk kind actief meedoet en dus niet op zijn beurt hoeft te wachten. Het spel duurt niet heel lang en is daarom ook zeer geschikt voor kinderen met een kleine concentratieboog.

Billie Aap is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2013 in de categorie 3 t/m 5 jaar.

BillieAap

 

Previous ArticleNext Article
Pauline is moeder van een drietal en probeert naast haar kinderen ook al ruim 12 jaar deze website in leven te houden. Na jaren schrijven bleek de pen niet alleen goed te zijn voor mooie en waardevolle blogs, maar kan de pen ook tekeningetjes maken! Van deze tekeningetjes worden er weer leuke printables gemaakt die gebruikt kunnen worden tijdens kinderfeestjes, babyshowers en andere momenten om spelletjes te spelen. Hoe dan ook, er zitten nog genoeg ideeën in de pen. Dus kom gerust regelmatig langs om te checken welke inkt er nu weer op het papier is gekomen.

5 Comments