‘Calm down’ tijdens de Sinterklaasperiode [mindfulness pakket]

Sinterklaas mindfulness

De Sinterklaasperiode brengt vaak een magische mix van verwachtingen en opwinding met zich mee voor kinderen. Maar te midden van alle feestelijke drukte en cadeautjes, kan het soms moeilijk zijn om rust en innerlijke balans te bewaren. Hier komt mindfulness om de hoek kijken. Het is een waardevol geschenk dat je je kinderen kunt geven tijdens deze leuke tijd van het jaar. Mindfulness voor kinderen helpt hen om bewust aanwezig te zijn in het moment, maar ook om hun emoties te begrijpen en te omarmen. Met dit printable pakket, die speciaal afgestemd is op de Sinterklaasperiode, kunnen kinderen genieten van de magie van het feest maar wel met een kalme en bewuste geest.

Mindfulness sinterklaas kind

Het mindfulness printable pakket voor kinderen zal tijdens de Sinterklaasperiode een waardevolle en positieve bijdrage leveren aan het welzijn van kinderen. Want deze tijd van het jaar is soms al stressvol en opwindend genoeg.

De Sinterklaasperiode kan voor kinderen spanning en opwinding met zich meebrengen. In dit mindfulness printable pakket vind je onder andere ‘Calm down’ en ‘Cool down’ werkbladen, een kleurplaat en activiteiten die kinderen helpen ontspannen, ademhalingsoefeningen aanbieden en technieken voor stressvermindering introduceren.

cool down mindful sinterklaas
mindfulness werkbladen sinterklaas

Sinterklaas brengt vaak een mix van emoties met zich mee, zoals opwinding, verlangen en soms angst. In het pakket vind je ook werkbladen en posters die kinderen helpen hun emoties te begrijpen en te uiten. Met behulp van deze printables zullen kinderen zich beter kunnen uiten en daardoor ook beter voelen.

mindfulness sinterklaas werkblad

Het gebruiken van dit Sinterklaas mindfulness printable pakket is voor jou als ouder een hulpmiddel om je kind te begeleiden in het omgaan met de emoties en stress die tijdens de Sinterklaasperiode kunnen optreden. En zo wordt het de Sinterklaasperiode geen hysterische tijd, maar een leuk feest om samen zonder stress te vieren.

Nog even op een rij, in dit Sinterklaas mindfulness printable pakket zitten de volgende prints:

  • werkblad ‘gevoelens’
  • werkblad ‘cool down regenboog’
  • werkblad ‘calm down ideeën’
  • werkblad ‘ik ben dankbaar voor’
  • werkblad ‘gedachten vangen’
  • werkblad ‘ABC’
  • Mindset poster (A4 formaat)
  • Emoties poster (A4 formaat)
  • Emotiemeter poster (A4 formaat)
  • Sinterklaas kleurplaat

Dit vind je misschien ook interessant: Affirmaties voor kinderen tijdens de Sinterklaasperiode

Hieronder kun je het Sinterklaas mindfulness printable pakket heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Nadat je hebt betaald ontvang je de prints direct in je mailbox. Je kunt de printables dan zelf printen, zo vaak als je wil.

Bedrag € -
Sinterklaas mindfulness
Previous ArticleNext Article