Affirmaties voor kinderen tijdens de Sinterklaasperiode

Affirmatie kaarten Sinterklaas

De Sinterklaasperiode is een opwindende en spannende tijd voor kleine kinderen. Sinterklaas en de Pieten die cadeautjes brengen, het zetten van de schoen, het zingen van Sinterklaasliedjes, en het genieten van de pepernoten en chocoladeletters maken deze tijd van het jaar magisch en speciaal. Maar voor sommige kinderen kan het ook een beetje overweldigend zijn en zelfs wat angstig.

affirmatie kaartensinterklaas

Sinterklaasperiode affirmaties

Dan is het belangrijk om kinderen te helpen omgaan met hun emoties en hen gerust te stellen tijdens deze spannende periode. Een geweldige manier om dit te doen is door middel van affirmaties. Affirmaties zijn positieve uitspraken die kinderen kunnen herhalen om hun zelfvertrouwen te vergroten, angsten te verminderen en een gevoel van veiligheid en positiviteit te creëren. Daar hebben wij deze kaartjes voor gemaakt! Deze affirmatie kaartjes zijn ontworpen voor kinderen, om ze te helpen tijdens de Sinterklaasperiode!

Het gaat van affirmaties als “Ik ben dankbaar voor alle cadeautjes die ik krijg” tot aan “Ik ben dapper en niet bang voor Sinterklaas of de Pieten“. Pak de kaartjes eruit die bij jouw kleintje passen en herhaal de affirmaties dagelijks. Want wanneer kinderen regelmatig positieve affirmaties horen en herhalen, kan dit een diepgaand effect hebben op hun zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zo wordt de Sinterklaasperiode geen spannende en overweldigende tijd, maar een tijd van blijheid en feest!

affirmatiekaarten sinterklaas

Sinterklaas affirmatiekaarten voor je kind downloaden

Dus, als je op zoek bent naar een praktische en leuke manier om affirmaties te integreren tijdens de Sinterklaasperiode, dan zijn onze affirmatiekaarten een uitstekend hulpmiddel.

Het bestelproces is eenvoudig. Je kunt de Sinterklaas affirmatiekaarten hier bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Je ontvangt ze vervolgens direct in je mailbox en je kunt ze thuis zelf printen. Zorg ervoor dat je stevig papier gebruikt om duurzame kaarten te creëren. Knip de kaarten uit en overweeg om ze te lamineren, zodat ze langer meegaan. Plaats de affirmatiekaarten op een zichtbare plek, zoals op de koelkast of op het prikbord in de slaapkamer van je kind. Moedig je kind aan om dagelijks een kaart te kiezen, deze hardop voor te lezen en de affirmatie in zich op te nemen.

Hieronder bestel je de affirmatiekaartjes die speciaal zijn ontworpen om kinderen te helpen tijdens de Sinterklaasperiode!

Bedrag € -
Affirmatie kaartjes Sinterklaas
affirmaties sinterklaas
Previous ArticleNext Article