Chocoladeletters versieren met deze printable

versieren chocoladeletters

Wanneer Sinterklaas in het land is, is het weer oppassen geblazen met alle lekkernijen die om je oren vliegen. Ik hoor de kleintjes overigens niet klagen, maar zo nu en dan is het toch nodig om er een stop op te zetten. Nou daar hebben wij wat op bedacht! Kinderen zijn natuurlijk dol op het versieren van chocoladeletters. Maar wij ouders zijn niet zo dol op misselijke kindertjes. Daarom hebben we deze printable met chocoladeletters om te versieren gemaakt!

Deze chocoladeletters zijn niet om op te eten, maar om te knutselen! Een soort van verantwoord chocoladeletters versieren zeg maar.

versieren chocoladeletters

Chocoladeletters versieren

Tijdens de Sinterklaasperiode wordt er heel wat afgeknutseld. We knutselen Sinterklaas figuren van wc rollen en niet te vergeten alle creatieve surprises voor Sinterklaas! En nu kunnen de kinderen dus ook chocoladeletters versieren met deze printable. In de printable vind je alle letters van het alfabet. Deze letters zijn geen gewoon letters, maar zien eruit al echte chocoladeletters. Er staan twee letters per A4 afgebeeld, zo kun je zelf kiezen welke chocoladeletters je wil printen. Ook vind je een printable met versiering voor de chocoladeletters. Versiering als cadeautjes, pepernoten, confetti, enzovoort. Deze versiering kun je na het printen en knippen op de chocoladeletters plakken.

Daarnaast kun je natuurlijk ook je eigen creatieve ingevingen gebruiken. Versier de chocoladeletters bijvoorbeeld met glitters, kraaltjes en stickertjes. Wil je de chocoladeletters tijdens de sinterklaasperiode bewaren? Plak de letters dan op stevig karton. Je kunt er zelfs een hele slinger van maken.

versieren chocoladeletters

Chocoladeletters printen

Hieronder kun je de chocoladeletters en de versiering bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je het pakket met printables direct in je mailbox. De printables kun je onbeperkt zelf uitprinten.

Bedrag € -
versieren chocoladeletters
chocoladeletters versieren
Previous ArticleNext Article