Sinterklaas bingo – printable

Sinterklaas is weer in het land en dat zijn spannende weken voor de kleintjes. Maar het zijn natuurlijk ook leuke weken, waar cadeautjes en samen spelletjes spelen centraal staat. Organiseer jij een Sinterklaasfeest, een spelletjes middag of wil je een speciaal spelletje voor pakjesavond? Dan mag deze Sinterklaas bingo niet ontbreken!

Sinterklaas bingo printen

Bingo is een top spelletje tijdens een feestje! Het een is super easy spelletje om kinderen mee te vermaken. Zeker tijdens pakjesavond, dan is het een mooie manier om de kleintjes even af te leiden en rustig te krijgen. En als je ervoor zorgt dat er iets lekkers te ‘winnen’ is, dan zijn kinderen sowieso enthousiast. Speciaal voor een Sinterklaasfeestje, hebben we deze Sinterklaas bingo gemaakt om zelf te printen.

Hieronder kun je de printable voor de Sinterklaas bingo heel makkelijk bestellen en betalen met iDeal of Bancontact. Na betaling ontvang je de printable direct in je mailbox, je kunt deze dan zelf uitprinten.

Bedrag € -

Wat koop je?

De printable van de Sinterklaas bingo bestaat uit het volgende:

  • 8 verschillende Sinterklaas bingokaarten
  • 48 kaartjes (om uit te knippen) met de Sinterklaas symbolen

Sinterklaas bingo beschrijving

Deze bingo heeft 8 verschillende Sinterklaas bingokaarten. Wanneer je de Sinterklaas bingo hebt uitgeprint, knip je de 48 kaartjes met de Sinterklaas symbolen uit. Deze hussel je goed door elkaar.

Wanneer je de Sinterklaas bingo gaat spelen, geef je ieder kind een eigen bingo kaart en vervolgens pak je steeds een kaartje van de stapel Sinterklaas symbolen kaartjes. De kinderen kijken of ze het symbool, in de juiste kleur, op hun bingokaart hebben staan. Zo ja, dan mogen ze deze wegstrepen. Wie als eerste alle symbolen weg heeft gestreept, heeft bingo!

Let op: je vindt deze Sinterklaas bingo ook in onze complete Sinterklaasfeest printable pakket.

Sinterklaas bingo

Previous ArticleNext Article