Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration

Het is kerstvakantie. En een kerstvakantie zonder vrieskou kun je eigenlijk geen kerstvakantie noemen. Dit jaar moeten we voor de kou iets harder werken, aangezien buiten de vogeltjes fluiten alsof de lente komt. Maar gelukkig konden we gisteravond toch een beetje van de kou en sneeuw genieten alsof het echt winter is bij Disney On Ice.

Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration welteverstaan. Dit jaar gingen Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofy en Katrien op reis naar de tijdloze werelden van Disney’s klassiekers The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Peter Pan en jawel… Disney’s Frozen! 

frozen

De Leeuwenkoning.
Toevallig heeft de zevenjarige afgelopen weekend deze klassieker op tv gekeken en kon zij net even extra genieten van Simba’s zoektocht naar ’the Circle of Life‘. Bijzonder is het wel hoe niemand de leeuwtjes uit de savanne op schaatsen in twijfel trekt. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, doen Simba en Nala de ene pirouette na de andere pirouette.

Vermakelijk is het zeker. Maar naast mij hoor ik… 

“Ik-wil-Fro-ZEN!”

Peter Pan
Van de Savanne gaan we naar Londen. Het is even schakelen, maar ook Peter Pan weet ons in het verhaal te zuigen. Zeker wanneer we Wendy, Michiel en Jan de lucht in zien gaan. Maar ook Tinkerbel heeft altijd een magische werking op mijn kleintjes. De spanning stijgt wanneer Peter Pan en Kapitein Haak in een gevecht verstrengeld raken.

haak

Het lijkt even af te leiden, maar al gauw hoor ik weer…

“Ik-wil-Fro-ZEN!”

De Kleine Zeemeermin
Na een korte pauze is het ijs gebroken en bevinden we ons diep in de zee. Een waar kleurenspektakel met alle kunstigste kunstjes die je maar bedenken kunt.

En ik hoor mijn peuter denken, maar ik ben haar te snel af…

“Nu-komt-Fro-ZEN!”

Frozen
Nee, de hype is nog niet overgewaaid. Gelukkig maar, want Anna en Elsa mogen we inmiddels toch wel de koninginnen van het ijs noemen. En wat is Disney On Ice zonder een ijskoningin? Het magische witte kerstgevoel hebben wij ‘in the pocket’!

olaf

Wil je je ook nog laten betoveren door het Disney On Ice spektakel? Tot en met 30 december 2015 is Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration te zien in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam – www.disneyonice.nl

Previous ArticleNext Article