Mama agenda 2017

Het is weer zover, de zoektocht naar dé mama agenda kan weer beginnen! Moeders zijn over het algemeen de wandelende agenda’s van het gezin. Als mama iets vergeet, dan zal het wel niet belangrijk zijn. Toch is het handig om zo nu en dan een afspraak te noteren in een agenda.

Maar ik twijfel dit jaar om er één aan te schaffen. We beheren onze (gezamenlijke) afspraken namelijk in een digitale agenda en wanneer de man en ik dat consequent doen, gaat dat eigenlijk best goed. En toch vind ik het heerlijk om zo een ouderwetse papieren agenda vast te houden, er doorheen te bladeren en er papiertjes tussen te stoppen.

Wanneer ik een nieuwe agenda uitzoek, dan moet er genoeg ruimte zijn om notities te schrijven. En zo een lintje in de agenda om deze bij de juiste week te openen is voor mij ook een must.

De mama agenda’s van 2017

Omdat er meerdere mama agenda’s te koop zijn en je door de bomen het bos niet meer ziet, is hier een selectie van de leukste én handigste mama agenda’s. 

kek mama agenda– De Kek Mama Agenda (€ 14,95): dé agenda voor leuke vrouwen die ook moeder zijn.
De Kek Mama Agenda is een overzichtelijke agenda met lieve gedichtjes, grappige quotes van leuke moeders. Ook het handige leeslint ontbreekt niet! En er is veel ruimte voor notities. Ook leuk: je krijgt er drie gratis ansichtkaarten bij!

– De Organizing agenda 2017 (€ 14,95): deze agenda geeft je overzicht over werk en privé en helpt je leven te structureren.
In de weekplanner van deze agenda kun je je afspraken en to do’s kwijt, maar daarnaast is er ook ruimte voor boodschappen, maaltijdplanning en huishoudelijke klussen. Oftewel, lekker veel ruimte voor notitie’s. Leuk: Er zitten stickers bij die je helpen om terugkerende of belangrijke gebeurtenissen te markeren.

mama agenda 2017

– De Pauline Oud agenda (€ 14,95): een overzichtelijke agenda boordevol bloempatronen, illustraties, leuke tips voor alle seizoenen.
Ook de Pauline Oud mama agenda is een overzichtelijke agenda voor drukke moeders. De agenda heeft tabbladen, een leeslint en een insteek-enveloppe in het omslag voor je losse papiertjes. Ook super handig: Het elastiek dat je om je mama agenda kunt spannen en ervoor zorgt dat alles netjes bij elkaar blijft in je overvolle tas.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Die eerste 2 lijken me echt interessant! Ga ik zeker eens goed bekijken. Bedankt voor de tip 😉