Hoe je deze moederdag je moeder goed verwend!

Over een niet al te lange tijd is het weer hoog tijd om moeders een keer goed te verwennen! Moederdag is namelijk een dag waarop alle kinderen over de hele wereld aan hun moeder kunnen laten blijken hoeveel zij voor hen betekent. Die vrouw die voor je zorgt, onvoorwaardelijk van je houdt en altijd het beste in je naar boven haalt. Die vrouw, die mag eens goed verwend worden deze moederdag. We hebben een paar suggesties voor je op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat je moeder deze moederdag ook jouw liefde voelt.

Moederdagbox maken

Maak deze moederdag een box met allemaal spulletjes waar jouw moeder dol op is. Het kan zo simpel zijn als een verzameling producten uit de supermarkt waarvan je weet dat ze ze lekker vindt, denk aan een doos vers fruit. Maar sowieso gaat hier natuurlijk ook chocolade, een fles wijn en een fijn tijdschrift in. En je kunt jouw persoonlijke moederdagbox ook vullen met mooie sieraden, een lekkere parfum en misschien wel een designertas. Zo’n eigen moederdagbox maken is écht een heel goed idee! Jij kent je moeder het beste en daarom is het altijd goed wat ze in die box vindt. En wat zal zij zich geliefd voelen!

Ontspanning en rust

Deze is speciaal voor alle jonge mama’s onder ons (papa’s lezen jullie even mee). Want ook al zijn we dol op een wijntje, een mooi sieraad, bloemen of een lekkere reep chocolade… Jonge mama’s verwen je het beste met rust en ontspanning. Laat haar uitslapen totdat ze uit zichzelf wakker wordt. Breng een ontbijtje op bed en zorg voor een ontspannen massage. Laat haar deze moederdag op de bank zitten, zonder dat ze zich druk hoeft te maken over het verschonen van luiers, het aankleden van de kinderen of überhaupt iets in het huishouden. Een dagje he-le-maal niks. Alleen maar rust en ontspanning. Goddelijk!

Overgoten worden met liefde

Mijn allereerste moederdag was zo super bijzonder. Precies op moederdag werd ik namelijk voor de eerste keer moeder. De liefde die je dan voelt, mag van mij iedere moederdag wel! Maar of je nu al een aantal jaartjes meedraait of als moeder net om de hoek komt kijken, dit is waar moederdag om draait! Overgoten worden met liefde. Liefde van je gezin waar je oh zo veel van houdt. Het klinkt misschien simpel, maar je moeder houdt ervan om gekoesterd te worden en zou zich als een koningin voelen met een oprechte knuffel van jou!


Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Previous ArticleNext Article