Op zoek naar de Gruffalo in de ANWB Limited Editions

Als je aan de ANWB denkt, denk je natuurlijk aan de Wegenwacht en het tijdschrift ‘de Kampioen’. Ik moet ook denken aan mijn ouders, die ons elke zondag weer de vraag “wij gaan een stukje wandelen in het bos, gaan jullie mee?” stelden. Dat stukje wandelen bleek dan een complete route uit één van hun ANWB wandelgidsen.

Maar de ANWB is natuurlijk veel meer dan de wegenwacht, de kampioen en wandelroutes. Zo hebben ze al 100 jaar (!) eigen ANWB-winkels in veel steden in Nederland en zelfs in ons eigen Hoofddorp!

En speciaal voor deze mijlpaal, het honderdjarige bestaan van de ANWB winkels, heeft de ANWB allerlei Limited Edition producten ontwikkeld. Bijvoorbeeld een regenjas, regenlaarzen en een stormparaplu. En dit zijn echte wannahaves geworden, zo leuk!

limited edition ANWB

Aangezien ik het complete ANWB Limited Edition outfit klaar had liggen voor gebruik, trad ik afgelopen zondag in de voetsporen van mijn ouders en stelde mijn kleintjes de vraag: “wij gaan een stukje wandelen in het bos, gaan jullie mee?”

Het is herfst! Dat is na een fijne zomer altijd weer even wennen, maar zoals ik laatst al schreef heeft de herfst ook zo zijn mooie kenmerken. De herfst staat bijvoorbeeld gelijk aan het maken van een fijne boswandeling! De kleuren, de geuren, alles wat er van de bomen valt, het bos is in de herfst fantastisch en valt voor mij zeker onder het kopje ‘geluksmoment’!

Op zoek naar de Gruffalo

paddenstoel-bos

In het bos zijn er vele geluiden te horen. Waaronder het geblèr van mijn kleintjes. Niet erg rustgevend, maar het is wel hoe wij tegenwoordig een boswandeling maken. “MAM! Ik zie een paddestoel!”, roept mijn kleintje luid. Ik kan niet anders dan mijn fantasie een beetje laten gaan. “Misschien zitten er wel kaboutertjes onder, zullen we even spieken?”, opper ik. “Nee mam, kabouters bestaan niet!”, zegt mijn oudste nuchter. Maar realistisch als ze is, ik kan haar wel warm maken voor een kleine zoektocht naar de Gruffalo, maar dan wel alleen als we eerst een potje ‘Annemaria-koekoek’ spelen.

gele jas ANWB_1

ANWB regenjas geel

gele ANWB regenjas-1

De gele regenjas van de ANWB

Dat de gele jas van de ANWB razend populair en een echte wannahave is, bewijst het feit dat de jas binnen 2 uur (!) was uitverkocht wel. Omdat ze nogal populair blijken en uiteraard ook gewoon ontzettend gaaf zijn, zijn er nieuwe besteld en deze zijn vanaf januari weer verkrijgbaar. Maar zet het wel in je agenda, want ook dan zal er weer een beperkte oplage zijn.

De gele regenlaarsjes, welke overigens fantastisch lekker zitten, zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Kijk hier waar je al deze toffe items (en meer) kunt kopen.

gele ANWB regenlaarsjes

Previous ArticleNext Article