Kleurplaten voor als je kleintje een broertje of zusje krijgt

Hoera ik word grote broer of zus

“Hoera ik word grote broer” of “ik word grote zus”. Deze tekst wordt vaak gebruikt als aankondiging van een zwangerschap van een tweede of derde kindje. Je kunt het op een shirtje laten drukken, maar een kleurplaat is ook een leuke manier om het nieuws wereldkundig te maken. De designers van de nieuwe kleurplaten website Pupla, maakte voor ons een aantal leuke kleurplaten over dit onderwerp.

Geboorte van een broertje of zusje

Deze kleurplaten zijn niet alleen leuk voor de aankondiging van een zwangerschap. Ook de geboorte van een broertje of zusjes is een bijzondere en indrukwekkende gebeurtenis voor je kleintje.

Grote broer of zus worden is natuurlijk hartstikke leuk. Maar ook wel een beetje spannend. Er zal veel veranderen in het leven van jouw kleintje, die ineens de kleinste niet meer is. Heb je al nagedacht hoe je het nieuws aan je zoon of dochter gaat brengen? Hoe zal hij of zij reageren? Jouw kind kan er ontzettend naar uit kijken of wil het er misschien helemaal niet zo graag over hebben. Er kan natuurlijk ook de nodige jaloezie ontstaan, al die aandacht van mama en papa voor het nieuwe lid van het gezin.

Geef je kleintje één van onze “ik word grote broer” of “ik word grote zus” kleurplaten en kleur de kleurplaat samen in. Op deze manier kun je jouw zoon of dochter alvast langzaam voorbereiden en heb je echt even quality-time samen. En kleuren is nog leuk ook!

Kleurplaten gratis printen

Deze kleurplaten voor je kleintje die grote broer of zus wordt, kun je hier gratis printen. Naast de “ik word grote broer” en “ik word grote zus” kleurplaten, hebben de designers van Pupla ook leuke kleurplaten van een grote broer en een grote zus met een kinderwagen en buggy gemaakt. Je kleintje zal vast aan iedereen willen vertellen dat hij of zij grote broer of zus wordt. Hoe leuk is het om een door jullie ingekleurde kleurplaat cadeau te doen aan bijvoorbeeld opa of oma. Een mooi persoonlijk en blijvend cadeau! Heel veel plezier met kleuren! 

Op zoek naar meer mooie kleurplaten? Neem dan vooral eens een kijkje op Pupla.

Previous ArticleNext Article