Minipeuter in LoFff

LoFff

Het is geen geheim dat ik gek ben op mooie kinderkledingmerken. En ze zeggen weleens dat kinderen jouw gedrag kopieren. In dit geval kopieert mijn minipeuter mij volledig. Ook zij heeft haar favorieten jurkjes en kledingstukken. Dit jurkje van LoFff uit de wintercollectie 2014/2015 is daar één van. Vooral het kwastje aan de onderkant van het jurkje fascineert mijn minipeutertje. Meteen een goede test of het kwastje goed vastgenaaid zit. Ik kan je vertellen van wel, met geen mogelijkheid los te trekken.

Lofff heeft een mooie pasvorm

Maatje 92 draagt ze hier, het jurkje valt mooi nauwsluitend om haar lichaam. Qua mouwen heeft ze nog wat groeiruimte, maar deze kunnen gemakkelijk omgeslagen worden, want de stof is van soepele tricot.

Wat ik vooral leuk vind aan het jurkje is de kleurencombinatie. Het felle roze met oranje steekt mooi af bij het antraciet grijs. Ook het design is niet dertien in een dozijn, maar lekker speels en eigen. Echt iets wat we van LoFff gewend zijn.

Lofff met felle kleuren

De felle zomerse kleuren zie je door de hele wintercollectie heen, gecombineerd met de basiskleur grijs. En veelal met gave prints en verschillende print technieken. Lekker veel gebreide vesten en rokjes, vrolijk gekleurde sjaaltjes, tops en jurkjes, genoeg keuze om te mixen en matchen. De gehele collectie vind je op www.lofff.com

Pin It
Previous ArticleNext Article